DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG

Det blir inte alltid som man tänkt sig som ni vet, det blev det inte riktigt för mig i går heller. Tåget jag skulle ta från Töreboda (där denna bild är tagen för övrigt, SÅ vackert gammalt stationshus!) var försenat, vilket gjorde att jag skulle ha missat mitt tåg från Hallsberg som skulle ta mig till Estocolmo.

Att tåget var försenat fick vi veta en dryg timma innan tåget från Hallsberg skulle avgå, och en dryg timma är ungefär preciiiiis den tid det tar att åka bil från Töreboda till Hallsberg. Så jag och mamsen slängde oss in i bilen och styrde kosan mot Hallsberg. SJÄLVKLART lyckades vi köra fel på vägen dit (vi pratade så mycket och hade lite för trevligt, glömde att titta på skyltar…), men lyckades ändå hinna dit i tid så att jag kunde hoppa på tåget – och komma hem. Pust.

Hursom – min bloggtid på tåget försvann därmed. Och när jag kom hem till lyan i går kväll ägnade jag mig åt att lyssna på den här favoritplattan medan jag högljutt sjöng med i alla låtar och packade upp min väska, sen var det dags för gotte, glass, sushi och GIRLS i soffan tills jag somnade. SÅ GÖTT.

Blev nada bloggande i går alltså. Men nu sitter jag en stund på Drömmis och tänkte få till inlägget om vad jag och goda ungen sysslat med i Hova med omnejd. Coming soon alltså!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åååh den där skivan är så förbannat bra! Fick den av min storasyster när jag var kanske tolv och känner att det var iochmed den som jag verkligen upptäckte musik. Idag, tolv år senare, älskar jag den precis lika mycket och äääälskar att sjunga med i varenda litet plingplong i låtarna. ???

  Josefin 2017-08-02 22:16:23
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Vad KUL! Jaaaa, den är så GALET BRA! Håller år efter år, så vackra melodier, magisk sång och fina arrangemang. Kul att du också gillar den, och vilken bra smak din syrra har! ;-D

   Vanja Wikström 2017-08-02 22:23:38
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!