FRÅN MISSNÖJD TILL TOKNÖJD

Här kommer det tidsinställda inredningsinlägget numero due – vår hall. Som numera ser ut såhär! Kommer ni ihåg hur den såg ut tidigare? Well, let me remind you:

Såhär har den sett ut, fram till och med nu. Den har aldrig känts riktigt bra; för kall, för kantig, för färgfattig, för omysig – för livlös. Som ni vet vid det här laget är min och Niklas förmåga att inreda bara gaaaanska bra. Ibland blir det super, men oftast behöver vi gå över ytan minst ett par gånger för att få den rätt.

Vi är inga inredare, och därför tar det lite tid att hitta en bra känsla. Men vi ger oss inte, och nu när vi gjort om den här ytan känns den fantastisk.

Att göra om hallen var en av sakerna som stod på vår Fixa Lyan-lista, och när vi var en sväng på Återvinnarna (en av mina absoluta favoritbutiker) fick jag syn på ovan rara rottingsoffa. Då var saken biff: ”PERFEKT till hallen!”, kände jag omedelbart.

Vi bar hem den, ställde upp den och ÄLSKADE den. 350 pix. #ÄlskaLoppis

Tavelväggen ovanför soffan ville vi göra om, och enbart ha med sånt som gick i lugna, mjuka naturfärger. Två av tavlorna från den gamla tavelväggen fick vara kvar, och så kompletterade vi med min solhatt och en krokhylla som vi hittade på Fat Cat.

Älskar att blanda upp tavlor med prylar. Särskilt fint är det när man får in sånt som man faktiskt kan använda också (hyllor, krokar, ljuslampetter, hattar etc). Så att det inte bara är dekoration utan även funktion.

Köpte en stor vit kalla att sätta i hörnet. Den tål en mörk hall. Satte den på en liten kista jag gav Niklas i julklapp för en herrans massa år sen, blev fint tycker jag.

En fluffig kudde från Urban Outfitters fick pryda soffan.

Såhär ser andra sidan hallen ut. Här ska det byggas elementskydd. Proppskåpet tycker jag dock är lite vackert på ett skruffigt sätt, så det får vara kvar som det är.

Strandväskan jag fyndade i Comporta (HUR fin?), och en tavla som vi också hittade på Fat Cat.

Älskar detta lilla hörn, som nu blivit ett ställe man verkligen vill hänga på! Visst blev det fint?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • SNYGGT!! Tror också som Ninni att korgar blir prima!

  Amanda 2017-08-08 15:39:12 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Mycket fint! Så ljuvlig soffa!

  Johanna 2017-07-27 12:43:29 http://detstoralillalivet.wordpress.com/blogg
  Svara
 • Harmoniskt och fint! Har ni funderat på att byta ut de vita lådorna uppe på vägghyllan till korgar istället? Ikea har ju flera alternativ i den storleken. Kunde binda ihop det fint med soffan!

  ninni 2017-07-26 23:11:36
  Svara
  • Svar på ninnis kommentar.

   SÅ kul att du nämner det, för javisst! Vi tänker absolut byta ut de vita lådorna mot korgar för att få ihop looken ännu mer. Underbart att du också tycker det vore fint.

   Vanja Wikström 2017-07-27 13:44:08
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!