DET TOG 40 ÅR ATT HITTA SOMMARSTILEN

                                                                                       Inlägget innehåller annonslänkar

Var så himla nöjd med min semestergarderob i Portugallien. Levde i jeansshorts med söta toppar, och maxiklänningar (såklart). Har tidigare tyckt det varit svårt att klä mig i riktigt varma länder.

Aldrig gillat korta klänningar eller kjolar, men ofta haft det ändå – för att man liksom ”brukar” ha sånt på sig på sommaren. Men no more. Sen nåt år tillbaka har jag hittat MIN sommarstil. Snart 40 år gammal. Bättre sent än aldrig osv.

Tycker den här klänningen är så fin. Hittade den på NA-KD. Brukar kika in på deras boho-avdelning, där finns det alltid avslappnade maxiklänningar till vettiga priser. Har ett gäng plagg därifrån, den här och den här till exempel. Och den här. Man kan aaaaldrig ha för många maxiklänningar.

Ett tips är att köpa till en svart miniklänning (jag har den här), så bär man den under de skira maxisarna så att man kan känna sig mer klädd om man vill.

SÅ ljuvlig plats detta! Snart kommer ett inlägg om detta magiska hotell som ni bara MÅSTE besöka om ni är i närheten av Lissabon någon gång och känner för att göra en utflykt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Alltså åååhh! Vilken underbar klänning! Jag älskar maxi klänningar men har alltid svårt att hitta klänning som passar mig. ? Blir så kort i dem vilket jag inte gillar. Men denna vill jag nästan klicka hem oavsett! ??☺

  Evelina 2017-07-22 13:37:40 http://evelinaostlund.se
  Svara
 • Vill du länka klänningen? Hittar den ej. Så snygg?

  Ida 2017-07-21 20:42:11
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Sötis! Letade, men tror tyvärr att just precis den är slut, i af tillfälligt. 🙁

   Vanja Wikström 2017-07-21 23:02:02
   Svara
 • Hej vackring! ?
  Läser din blogg dagligen och har gjort länge nu men kommenterar aldrig och tänkte bara säga hur mycket du inspirerar oss alla! Din energi, positiva attityd och härliga
  Personlighet. Du verkar god rakt igenom och dessutom så rolig! Spelar ingen roll vilket humör jag är på eller hur dagen ser ut efter din
  Blogg känner jag mig alltid pepp & positiv till livet. Tack för det! Precis det världen behöver! Du är fantastisk! ???

  Amanda 2017-07-21 00:04:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!