NÄR EN RIK PORTUGIS FÅR GÅ LOSS

I förra inlägget nämnde jag ju att vi hade varit i Buddhaparken, och well – here it is! En plats som är lika vacker som den är märklig, byggd av en rik portugis som en hommage till buddismen och dess kultur. Fantastiskt ju, att ha så mycket pengar över att man kan roa sig med sånt.

Parken och dess statyer är inget hafsverk. Allt är verkligen grundligt gjort – och så STORT. Man ser ju knappt mig och Igster på den här bilden?

Hursomhelst. Parken är enormt vacker och verkligen värd ett besök.

Som vuxen är det ljuvligt att traska runt bland all skönhet (utöver en massa statyer finns det gigantiska konstverk, vackra sjöar, små lusthus, vattenfall – ja, den rika portugisen har verkligen gått loss om man säger så).

Och som barn blir man lycklig över att det finns TÅÅÅÅG att åka runt i!

Succén!

Tåget tar en runt i parken så att man får se alla fina statyer.

Så fint ju!

Förutom en rackarns massa buddhas återfinns också en kopia av den kinesiska terrakottarmén. Som sagt, den rika portugisen gick loss. Och det tackar jag för, verkligen ett så rackarns flådigt ställe detta.

Måååånga trappsteg blire.

Lika bra att ta tåget lite till!

I parken finns också en massa mysiga gångar att slinka omkring i. Perfekt om man vill spana på små söta ödlor upptäckte vi. En väldigt rolig utflykt överlag, och verkligen nåt som passar både kiddos och päron. Tips tips! Mer info om parken hittas här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!