HÅLL UT, SNART KOMMER DET MERA

Hörrni! Jag befinner mig ute på den Portugalliska landsbygden (vi är mitt ute i spenaten bland fårhagar och noll bebyggelse i princip), och the internetzzz här är segare än en snigel med lunginflammation. Det är i princip omöjligt att ladda upp bilder, så jag får helt enkelt pausa bloggandet tills dess att jag får mer kräm på surfen.(Lyckades efter mycket om och men få upp den här från dagens UNDERBARA besök i Comporta.)

Vi har det i alla fall helt bananas-bra, och jag har EN MASSA nya Portugallientips till er. Vi har upplevt så mycket ljuvligheter i går och i dag, och i morgon verkar bli lika episk. Plåtar som en tok (SÅ vackert här, sjukt frustrerande att inte kunna visa er!) så det blir bildbomber deluxe när jag har tillgång till ett ok internet igen.

Kram, och missa inte att hänga med på Insta Stories så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ser fantastiskt ut! 😀 Ska till Portugal i början av augusti, men vi ska till Tavira. Har du varit där nån gång? 🙂

  Cornelia Granslätt 2017-07-17 17:30:40 http://www.devote.se/corneliagranslatt
  Svara
  • Svar på Cornelia Granslätts kommentar.

   Tjena! Nej, där har vi inte varit. Skriv gärna en kommentar när du kommer tillbaka om du tycker att vi borde åka dit, så kanske vi gör det nästa gång. är ju i Portugal ganska ofta så superkul med nya ställen att få tips om!

   Vanja Wikström 2017-07-19 17:20:53
   Svara
 • Det ser ju helt maaaagiskt ut!!!

  Katja Inga 2017-07-16 17:31:44 http://nouw.com/katjainga
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!