ETT HEJ FRÅN THE MIDDLE OF NOWHERE

Här kommer ett snabbt hej från denna magiska plats. Vi har det oförskämt bra och det känns mer som att vi befinner oss på den afrikanska savannanen än i Portugallien.

Det här hotellet alltså! ? Ska visa mer bilder från det när jag har internetz. Det ligger liksom in the middle of nowhere. Inåt landet och alltså inte vid havet. Och det är just precis det som gör det så annorlunda här. Man fullkomligen omges av savannliknande natur, och var du än tittar så ser du bara oändligt med vackra träd, inget annat.

Det är den lugnaste plats jag varit på på mycket länge. Det enda ljud som hörs är det som naturen själv skapar.

Dagens solnedgång. Bananasvacker.

Mår. Så. Bra. Väldigt roligt att vi fått uppleva så mycket mer av Portugallien den här gången. Har ett helt gäng nya tips som jag vill visa er. Får dock vänta tills vi kommit hem, för uppkopplingen här är verkligen lika usel som stället är magiskt.

I morgon är sista dagen i detta underbara land. Nästa blogginlägg kommer författas hemma på Söder. Vi ses där, då rackarns blir det BILDBOMB(ER)!?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh vart kommer den ljuvliga klänningen ifrån?

  Julia 2017-07-18 21:25:19
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hittas här: https://www.ellos.se/ellos-collection/maxiklanning-med-knyt-i-midjan/1035997-02

   Vanja Wikström 2017-07-19 00:06:06
   Svara
 • Hej!
  Det ser onekligen helt magiskt ut!

  En sak jag funderat på är när nu reser med och även har med Iggy på olika aktiviteter. Nu har han väl haft kusin Rubens att leka med men är han så god som det verkar i bloggen alltid? Min son är två månader yngre än Iggy och har numera humör som en tonåring och en vilja av stål! Några kallar det trots… det medför ofta att utflykter inte riktigt blir som man tänkt sig även om det är ganska barnanpassat. Hur är det för er?

  Anna 2017-07-18 11:24:27
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Tjena Anna! Njaaaej. Jag har valt att inte skriva något om eventuella vredesutbrott etc, eftersom jag inte vill att han ska kunna läsa om det när han blir äldre. I bloggen skriver jag bara sånt som jag känner mig säker på att han kommer tycka är roligt när han är gammal nog att förstå vad som står här. 🙂 Men givetvis är vår familj inget undantag från trots och vi har såklart också en hel del bök och stök med jämna mellanrum. men jag tycker att det ofta är rätt tydligt att det är en period, så man vet ju att det går över. Sen kommer en extra mysig period, och sen tillbaka till åksmoln. 😉

   Vanja Wikström 2017-07-19 17:28:32
   Svara
 • Hej
  Tack för en trevlig och peppande blogg. Jag skulle tycka det var roligt att läsa om blöja/potta/ blöjfri… och hur ni gör med Iggy. Hur det funkar när ni reser mm.

  Kramis

  Anna Lundin 2017-07-17 23:59:13
  Svara
  • Svar på Anna Lundins kommentar.

   Tack! 🙂 Jag har valt att inte skriva något om just det, eftersom jag inte vill att han ska kunna läsa om det när han blir äldre. I bloggen skriver jag bara sånt som jag känner mig säker på att han kommer tycka är roligt när han är gammal nog att förstå vad som står här. 🙂 men kan säga att han är blöjfri sen i februari, vi körde ett race när vi var på Bali eftersom det då var så lätt att kunna kissa ute.Det gick supersnabbt (tog ett par dagar bara, har förstått att det ofta är så när man väl bestämt sig :-D) , vi hade pratat mod et med Iggy innan så att han var förberedd – och så fick han dessutom små belöningar i form av godis när han gick på potta istf för att ha blöja. Funkade toppen och har gjort det sen dess. 🙂 Vi säkrar upp med att ta med någon blöja när vi flyger (om han skulle bli kissenädig när man måste sitta ner i sitt säte, typ start/&landning) men det har vi inte behövt avvända. Så länge man ser till att gå på toa precis innan t ex 8eller innan man ska gå ut/ham från föris etc) så upplever iaf vi att det inte händer olyckor. kram!

   Vanja Wikström 2017-07-19 17:25:56
   Svara
 • Men wow, det ser verkligen magiskt ut!

  Liv Ringström 2017-07-17 16:26:42 http://livringstrom.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!