VÅR PORTUGALLISKA BY MED MAGISKA MÄNSKOR

Nu har Jossan och Chrillerille åkt hem, det var SÅ RACKARNS MYSIGT att ha dem här! ?

Man vet ju faktiskt aldrig hur bra det kommer gå när man ska resa och bo med någon. Oavsett hur mycket man gillar varandra så är det inte alla det funkar att hänga så pass intensivt med. Men jag måste säga att både Jossan och Chrillerille får MVG ++ med guldstjärna – av alla här i huset. De är båda såna glädjespridare och så ENKLA att umgås med.

Älskar såna mänskor. Ni vet, när man blir avslappnad direkt och inte känner att man måste ”jobba”. Man kan släppa det där med att ”vara social” och Bara Vara. Bästa bästa!

Otroligt kul också att Niklas och Chrille (eller ”Nille & Chrille” som de numera kallar sig, snart kommer deras gemensamma podd! ?) fann varandra också. Och att de gick loss och fullkomligt FÖRGYLLDE vårt senaste poddisavsnitt! TACK för alla fina kommentarer kring det förresten, det är helt klart ett av våra mest uppskattade avsnitt någonsin!

Det har varit så ljuvligt att bo i det här magiska huset (som ju går att hyra, missa inte det!) med alla dessa härliga mänskor. Det har verkligen känts som att vi haft en liten by här. Kidsen har ÄLSKAT det också, såklart. Det finns alltid någon att busa med (eller bygga in, som ni som hänger med på Insta Stories har sett #JossanOchChrilleFårAldrigHånglaIfred? har sett).

Världens bästa gäng! ? I dag är sista dagen här i huset. I morgon åker vi vidare till en liten ort söder om Lissabon där vi ska bo i två dagar. KUL med omväxling, då känns resan ännu längre.

Nu ska vi börja planera dagen här, får se vart vi hamnar. Häng med på Insta Stories vettja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Ser såå härligt ut!!!? Har en liten fråga angående hur du redigerar dina bilder? De blir alltid så himla himla fina! Kramkram o njuuut av semestern?

  Kristina 2017-07-14 22:30:12 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Tack finis! Har gjort en guide som du hittar om du googlar! Använder oftast filtret hb1 i appen VSCO, drar i kontrasten och ljuset och saturation en smula.

   Vanja Wikström 2017-07-15 23:57:34
   Svara
 • Vilka härliga bilder!?
  Killarnas inslag i podden va ju bara så härligt. Satt och skrattade för mig själv, speciellt när Niklas ”fick syn på han” å ropade efter honom hahah.
  Kram!

  Clara 2017-07-14 16:10:55
  Svara
 • Hej Vanja! Måste verkligen säga att jag älskar din och Josefins podd. Jobbar alltså på en kyrkogård i 3 veckor nu under sommaren och vattnar blommor och klipper gräset hela dagarna. Hittade er podd relativt nyligen och fullkomligt älskar den! Har börjat lyssna från avsnitt ett nu och har lyssnat konstant på den på jobbet sedan dess. Ni räddar mina arbetsdagar. Och ni är så peppiga! Så härligt! Ville bara säga det. Ha en fin fredag! <33 Kram Emelie

  Emelie 2017-07-14 15:40:43 http://nouw.com/emeliies
  Svara
 • Har jag missat något eller ska Crille och Nille starta en poddis? Eller var ni bara ironiska? Det hade nog blivit en bra poddis…:)

  Katja 2017-07-14 15:27:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!