MAN GER DEM LILLFINGRET OCH SÅ HÄNDER DETTA

Happy clappy PODDISDAG! Det här är ett avsnitt ni INTE VILL MISSA. Jag och Jossan bjöd in Niklas och Chrille att gästa podden, och man kan väl säga att om man ger dem lillfingret…så äter de upp hela ens varelse. Typ. Ett EPISKT poddavsnitt som bara MÅSTE höras!

Missa inte att hänga med oss på Inspirationstagram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • MEN ASSÅ HERREGUD JAG DÖR!!!!!
  Bästa avsnittet i hela världen. Min kille började till och med lyssna i soffan. Båda vi höll på att dö av spänning!!!!!

  Hanna 2017-07-14 08:55:38
  Svara
 • Hehe lite småkul tanke men nja, håll poddisen för er själva i fortsättningen är min önskan! Tyckte det blev för mycket gullgull med era pojkvänner och inte så mycket inspiration och matnyttigt som det brukar vara. Men vad gör väl en sån poddis emellanåt när ni alltid levererar annars! Njut av semestern!

  Sigrid 2017-07-13 08:29:34
  Svara
 • HAHAHAH! Bästa podavsnittet i hela cyberspace <3<3<3 Jag fick pausa för att det blev läskigt.

  M 2017-07-12 20:16:52
  Svara
 • Tyckte det var så kul när dem pratar om hur det är att vara bloggpojkvänner. Att de måste vänta varje gång det kom in mat för att det ska fotas. ?? min man stör sig på exakt samma sak. Han har börjat skuta sin talrik närmare min och arrangera bordet åt mig innan jag ens tagit upp kameran. ?

  Evelina 2017-07-12 17:36:35 http://evelinaostlund.se
  Svara
 • Vilken superpoppis, den livade upp min löprunda! Gick på det helt och hållet? Måste bara säga att du ser så strålande fin ut på bilderna!?

  Alice 2017-07-12 17:22:30
  Svara
 • Måste säga att det verkligen blev en superpoddis! Storlog under hela min spingtur 😀 (vilket även gjorde att jag fick extra springenergi) <3

  Rebecka 2017-07-12 15:58:38 http://radarcollective.com/rebeckahaggblom/
  Svara
 • Vilken inlevelse killarna hade! Jag gick på deras story ?. Bra jobbat ?.

  Merce 2017-07-12 09:43:54 http://meerc.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!