EN NÄSTAN ORIMLIGT GÖTTIG DAG

Oj, oj, oj – vi har det ORIMLIGT GÖTT! Nu ska ni få se vad vi pysslade med under gårdagen. Eftersom vädret envisades med att vara molnigt drog vi in till Caldas da Rainha som ligger i närheten. Där finns det en magiskt vacker park som jag ju bloggat om många gånger tidigare. Vi ser till att besöka den minst en gång varje Portugalvända.

En av grejerna som gör parken så ljuvlig är att man kan hyra båtar och ro runt i supervacker miljö. Det gjorde vi såklart. Vi hade plockat med oss båda kidsen så att Oliven och Mackanrackarn fick några ensamma timmar i lugn och ro. Jossan och Chrille slank runt i Caldas och hade det mysigt.

Ungarna fick såklart också testa att ratta årorna.

När man ror kan man spana på svarta svanar, påfåglar och en massa andra fina fåglar. När vi låg och guppade kom det en kakadua och satte sig på åran. Succé.

På kvällen åkte vi till lodgen.

Vi kom mitt i golden hour, precis innan solen går ner. Vackert i kubik.

Så vackert golv på lodgen! Tänk om man hade sånt hemma… Niklas föräldrar hittade det på Bali tror jag, när de höll på att inreda lodgen. Så fint att hela stället verkligen är skapat av dem. Varenda grej som finns där har de samlat på sig under olika resor.

Alla var vrålhungriga, så vi beställde in lodgeburgare och sötpotatispommes.

Jag tog vegovarianten, SÅ smarrig!

Jossan var också kalasnöjd. Nom nom.

Fina Oliven!

Fina fina Jossan å Chrille! Så himla söta ihop, och Chrille är en sån rackarns mysling. Han å Niklas har verkligen funnit varandra, om inte jag och Jossan var tillsammans med Niklas och Christian känns det nästan som att de (N och C alltså) skulle varit tillsammans med varandra. ?

Finaste skatten! Har ju sagt i poddisen att vi känner oss en smula nykära, och så är det verkligen. Love you Laxi! ?

Medan vi vuxna åt burgare lekte kidsen loss i lodgens barnhörna. Himla, himla fiffigt att de har en sån.

MYZ.

Efter burgarna åkte Mackarnrackarn och Oliven hem till huset. Vi andra satt kvar (Iggy hade somnat i vagnen) och njöt av espressos och desserter. Ruskigt bra att ha godisråttan Jossan med på resan, då finns det helt plötsligt någon mer än jag som ALLTID orkar dessert.

En grymt mysig avslutning på en grymt mysig dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!