SAKTA MEN SÄKERT VÄXER DRÖMLYAN FRAM

Ha ha, vad kul att så många av er var med och gissade vilken gardinfärg vi valt! I går fick vi upp vinnarna kring fönstret, så jag tänkte att jag skulle ta och visa er vilken färg det blev. *trumvirvel*

Tadaaa! Den beigea blev det. För övrigt den färg som flest av er trodde/hoppades på, kul! Den grå kändes lite för kall i vårt annars ganska varmt färgsatta rum, så även om den också var fin kändes den beigea absolut bäst.

Som ni ser passade vi på att förbättra gardinupphängningen en smula också när vi ändå höll på: vi höjde stången några centimeter, och lät den dessutom gå ända in till väggen åt båda hållen. Tycker det blev superfint, känns lyxigt och ombonat.

I augusti byggs elementskydden, och det kommer göra en enorm skillnad. SÅ mycket på gång här i lyan nu, i höst SKA vi känna ”WOOOW” varenda gång vi kommer innanför dörren. Finns ju ingen bättre vardagsglädje att investera i än ens hem, tycker jag.

Och titta här vad fint vårt loppisfyndade tidningsställ blev i det här hörnet. Nu ska vi bara fylla det med en massa härliga magasin också.

Sakta (eeehh, yes) men säkert växer drömlyan fram!

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Supersnajdigt! Placering av gardinstång gör så enorm skillnad!! Man ska låta det ta tid och växa fram tycker jag. Jag håller så sakterliga på att att fylla ut 90 kvm källarplan som vi renoverat de senaste 2 åren. Slet ut allt in på bara betongen och nu ligger där golvvärme och trägolv, nymålade och nyputsade väggar jag håller så sakterliga på att bygga upp arbetsplatsen och lilla toaletten som äntligen är färdigklinkad och redo för möbler och lull-lull

    Angelica Zetterström - Ekomorsan 2017-07-07 10:18:51 http://www.ekomorsan.com
    Svara
  • Så fint!!!! Blir så inspirerad, håller också på att fixa hemmet. Jag är ute efter samma känsla som dig, vill komma hem och känna: wow vilket hem jag har!!!
    Undrar vart ni köpt planschen som ni har på köket? Den som ser ut som ett blad? I massa olika färger.
    Kram kram!

    Johanna 2017-07-06 23:35:11
    Svara
    • Svar på Johannas kommentar.

      Jaaa, WOW-känsla förtjänar vi alla! 😀 Tavlan är gjord av Niklas kompis Filippa. http://www.filippaedghill.com Hon gör masssa fint!

      Vanja Wikström 2017-07-08 23:33:54
      Svara
  • Blev jättebra med gardinerna i beige 🙂

    Jeanette 2017-07-06 22:55:39 http://fruthomsen.vimedbarn.se
    Svara
  • Amen å så snyggt! Och bra med gardiner längs hela väggen, och (nästan) ända från tak!

    Helene 2017-07-06 21:18:22
    Svara
  • SUUPERFINT!! blev det och vilken skillnad med den nya gardinupphängningen!

    Ulrika 2017-07-06 21:14:25
    Svara
  • Bästa valet, snyggt! Tänkte igår att ”måtte V och N se att gardinstången måste upp och ut på båda sidor” 🙂 🙂 Väldigt väldigt fint av dig att skriva ner era tankar och ge beröm till förskolepersonalen, vilka hjältar! Som så många andra yrkesgrupper. Stor ödmjukhet och respekt för så många.
    Lycka till på resan mot Portugal imorgon:)

    Åsa 2017-07-06 21:11:35
    Svara
    • Svar på Åsas kommentar.

      Tack finis, och ha ha – ja men vad bra att vi kirrade det där med stången också. ;-D Har typ aldrig haft gardiner tidigare, så ingen av oss hade någon riktig koll på hur man skulle sätta upp dem. Men man lär sig allteftersom ha ha… Kram!

      Vanja Wikström 2017-07-06 22:38:29
      Svara
      • Svar på Vanja Wikströms kommentar.

        Hejsan Vanja! Älskar gardinerna och tänker nog kopiera det rakt av i vår kommande lya. Frågan är bara vart gardinerna är ifrån? Tänker nog köra på de grå isf 🙂

        Rebecka 2017-08-08 13:39:09
        Svara
        • Svar på Rebeckas kommentar.

          Kul, kopiera på! 😀 Gardinerna kommer från Hemtex, de finns i ett gäng olika nyanser. Det är en slags linne-lookalike, typ. Jättefina!

          Vanja Wikström 2017-08-09 22:48:43
          Svara
  • Det blev jättefint, bra val 🙂 Ser ombonat ut, som du skrev.

    Rebecka 2017-07-06 19:26:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!