EN GYLLENE GAFFEL I TAGET

Nope, det här är inget middagstipsinlägg – även om det kanske ser ut så. Det är mer av ett servistipsinlägg (är det ens ett ord? Well, let´s make it one!). Min och Niklas ”förbättra lyan och därmed vårt allmänna välbefinnande”-iver har nu resulterat i att vi ÄNTLIGEN styrt upp tallrikar och bestick vi gillar. HALLELUJA.

I flera år har vi ätit på tallrikar med stora sprickor i, och med loppisfyndade bestick som böjt sig bara man velat spetsa en färskpotatis, typ. Sjukt störigt. Men NO MORE! Nu har vi de här gyllene matdonen i lådorna, och ovan snyggspräckliga servis i skåpen.

Så fina ihop! Älskar att tallrikarna är lite ojämna och känns en smula hemmagjorda. Vi slog till på skålar från samma serie (som heter Camper och hittas på Lagerhaus, besticken är också därifrån).

Vardagsglädjen hörrni! Kan också tala om att vi har en MASSA på g här i lyan. Gardinerna har ni ju koll på. Sen har vi beställt en ny bänkskiva till köket, och där kommer vi också att måla om alla luckor. De är ju vita i nuläget, men de kommer bli blågröngrå, två nyanser till och med, så att det blir olika färg på de övre och nedre skåpen. Kommer bli apfint.

Badrummet ska få en rejäl make over, Iggys rum ska kirras klart och Bara Vara-rummet ska begåvas med matbord, stolar, matta och tavlor. I höst SKA vi ha vår drömlya. Så är det bara. Och vi kommer dit, en gyllene gaffel i taget.

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • SNÄLLA Vanja vlogga allt! Rum för rum! Finns inget mysigare än era inredningsvloggar. Glöm inte fluffserien ?

    Lovisa 2017-07-06 23:51:54
    Svara
    • Svar på Lovisas kommentar.

      Gulle! När lyan är klar ska vi göra världens fetaste House Tourvlogg, promise! KUL att du e pepppppp!

      Vanja Wikström 2017-07-08 23:34:53
      Svara
  • Så peppad på inredningsinläggen! ?

    Erika 2017-07-06 06:24:09
    Svara
  • Vad fint! ??

    Merce 2017-07-05 21:07:16 http://meerc.se
    Svara
  • Snyggt ???

    Enna 2017-07-05 21:01:26 http://Sayyeastofashion.blogg.se
    Svara
  • Så fint ni gör det. ?
    Bara en tanke som slog mig.. Hur gör ni om det kommer en liten knodd till nu när ni fixat allt i lägenheten.. eller dem får kanske dela rum? ?

    Malin Svensson 2017-07-05 18:30:57
    Svara
    • Svar på Malin Svenssons kommentar.

      Då får vi fixa om! Tänker att vi cross that bridge when we come to it så arts äga. IF we come to it. Man vet ju aldrig. Lever här och nu, och nu vill vi ha det såhär. Sen få¨r vi ändra i så fall. 🙂 Kram!

      Vanja Wikström 2017-07-06 15:35:45
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!