NÄR LUGNET SYNS I ÖGONEN OCH ALLA DÖRRAR HÅLLS ÖPPNA

Det är måndag, vilket betyder att det är dags för el bloggos traditionsenliga Veckans Planer-inlägg! Eftersom det här är sista jobbveckan innan semestern för min del, så blir också detta vårens sista Veckans Planer-inlägg. De kommande fem veckorna är härligt semesterhattiga och har ingen större struktur eller planering utöver några grova drag. Så jag tänker att vi pausar dessa inlägg tills dess att min kalender börjar tjockna till igen sisådär i början på augusti. Deal? Okej, nu kör vi!

Måndag
Måndagen inleddes som vanligt med härligt häng på Drömmis tillsammans med the one and only Jossan. Vi spelade in en riktig SUPERPODDIS, tack vare att vi fått in såna SUPERFRÅGOR från er. Det blev en djuplig blandning, och vi delade med oss av SÅ mycket roliga stories. Resultatet får ni höra i onsdagens avsnitt av Josefin och Vanja, stay tuned.

Resten av denna dag består av fri lek. Nu sitter jag i soffan, har betat av mailen och ska precis ta tag i el bloggos inlägg. Därav orden ni läser precis just NU. Såklart. Och vet ni vad? Jag inser att det knappt går att få ihop ett Veckans Planer-inlägg den här veckan, för när jag tittar i min kalender så är den LJUVLIGT luftig. Jag har typ INGET planerat?

Det betyder såklart inte att jag inte har någonting att göra, men det finns inga möten inbokade; inget utöver det dagliga som det innebär att sköta blogg, podd, Inspirationstagram och YouTube. SÅ. RACKARNS. SKÖNT.

Så vet ni? Jag tycker vi struntar i att ens lista de övriga dagarna i den här veckan, för det blir inte så spännande. Ett inlägg ska vi dock kunna få till ändå, men vi fokuserar på nåt annat. Som till exempel…

…det magiska faktum att vi DRAR TILL PORTUGALLIEN PÅ FREDAG, wooohoooo! På fredag börjar nämligen min och Niklas semester officiellt sett, och de första 10 dagarna av ledigheten kommer vi spendera där. I Villa M såklart. Vi ska äta gott, bada, surfa, leka med kidsen och ha det allmänt ljuvligt.

Jag kommer packa ner min stjärnbikini från My Jemma, en rejäl solhatt och…

Flora Wiströms bok ”Stanna”. Har inte läst på (alldeles för) länge, och blev nyfiken på den här. Vansinnessnygg framsida, och sen vet jag ju att Flora är en vansinnesbegåvad brutta också, så det borde bli succé tänker jag. Någon som läst den?

Och kolla här! Det ENDA som är nerklottrat i kalendern nästa vecka är ”PORTUGAL”. Sen är det soprent. Så ser alla veckor ut fram till och med början på augusti. MAGI. Jag ser verkligen fram emot att varva ner, och för första gången på en herrans massa år känns det också som att jag faktiskt kommer kunna VARA en smula ledig. Ledig, på riktigt.

Det här är ju första sommaren på fem år som jag inte haft ansvar för GlamMom, och det känns så vansinnigt skönt. Den här sommaren kommer jag inte att behöva oroa mig över att dra in x antal tusen i sälj per vecka, för att täcka omkostnader och löner. Visst, jag kommer ju inte vara ledig från blogg, podd och Instagram – men det VILL jag heller inte. De sakerna är bara roliga, och de skulle jag vilja göra oavsett. Men att slippa det tunga ansvaret att dra in stora pengar under slöa sommarmånader när folk är halvtaggade på att shoppa känns helt galet bra.

Den här sommaren kommer jag kunna vara ledig på riktigt. Det känns faktiskt helt crazy bananas.

Jag tycker nästan att det syns i mina ögon. Lugnet, alltså. Tänker också att jag kör lite sommartider här på bloggen, för att sänka kraven och maxa energipåfyllningen. Jag gör en Beijer, och kör ett lugnare inläggstempo från och med nu och fram till augusti.

Vanligtvis vill jag alltid kunna bjussa på två inlägg (minst) per dag, men fram till augusti kommer jag sätta gränsen vid ett. Det innebär inte att det endast blir ett inlägg om dagen ALLA dagar, den här regeln är mer för att jag själv ska känna att det är okej om det blir så. Att fler inlägg än ett får bli en bonus, inte ett krav (från min sida alltså). Hoppas det känns bra för er också.

Nu ska jag fortsätta dona här på hemmaoffice. Avslutar med denna bild på mitt nya halsband. Har kärat ner mig fullständigt, och bär det jämtjämtjämt. En smula märkligt, jag som inte ens gillar guldhalsband? Men som alltid finns det undantag som bekräftar regeln, och det här älskar jag. Man ska aldrig stänga några dörrar.

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
  • Ser verkligen fram emot morgondagens poddis! Inte för att jag själv ställt någon fråga utan för att just frågepoddisarna brukar vara så bra 😀 Så skönt med Portugal! Själv åker jag till Santorini på lördag!!!!!!!!!!! 😀

    Amanda 2017-07-05 00:31:30 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • SJÄLVKLART är det okej att varva ner på bloggen också! Så kommer du ha mer energi och inspiration att peppa oss mer igen till hösten när vi nog alla behöver det lite extra efter semestertider 🙂 Hoppas du får en underbar, avkopplande semester! Och tack för din härliga, peppiga ”feel-good” blogg!

    Hanna 2017-07-04 13:47:12
    Svara
  • Jag har läst stanna! Det var en av de bättre böckerna jag läste förra året :))

    Emelie 2017-07-04 12:17:24 http://juniflickan.se
    Svara
  • Ååh vad skönt det låter med hel semester Vanja! Vad glad jag blir för din skull. själv har jag funderat MASSOR på hur jag ska göra, för kändes som jag inte fick göra något jobbrelaterat alls. Och jag har ju gjort nästan alla mina hobbys till mitt jobb och nu när jag får ledig tid så vill jag ju fota och filma och allt det där. Men landade i att jag såklart vill ha fina sommarminnen och såklart ska dokumentera min semester. Men bebisarna och gravidmagarna får pausas. 🙂

    Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg 2017-07-04 09:09:57 http://www.mariaekblad.se/blogg
    Svara
  • Bästa Vanja. Vill bara påminna dig om vilket fantastiskt bra jobb du gör. Har följt din och Josefins podd från start och spridit vidare den till typ alla jag känner (vilket gjort att även dom börjat lyssna)! Ex så sa jag upp mig från mitt gamla jobb som jag bokstavligen HATADE dels tack vare er, och jobbar nu med något jag fullkomligen älskar. Sen inspirerar ni mig till att aldrig nöja mig, att alltid stå upp för mig själv och att DRÖMMA STORT vilket jag gör hela tiden. Tack.
    Njut av din ledighet. Ni är bäst. Kram från Ebba Örner❤️

    Ebba Örner 2017-07-03 21:55:16 http://nouw.com/ebbaorner
    Svara
  • ujuj vad du kommer njuta av denna semester då! Blir ju ett helt annat njut när man är lite lugn i själen också <3

    ISA 2017-07-03 21:02:27 http://isabyl.se
    Svara
  • Självklart känns det bra, att du tar det lite lugnare i leverans när du har semester tror jag ärligt talat (och förhoppningsvis!) ingen av dina läsare skulle kunna säga något ont om. Du ska verkligen känna dig stolt, glad och uppskattad för allt du levererar inom alla dina delar av Vanja AB;) Bara klokt och sunt att du för första gången på många år gör det, det är trots allt du som sett till att du har den möjligheten. Blir glad för det ”lilla” som läsare, vilket inte är litet i sig! Ta tillvara på din luftiga vecka och packa lugnt till Portugal:) Kram

    Åsa 2017-07-03 20:58:04
    Svara
  • Vilken härlig sommar det låter som! Så vettigt att du säker inläggen på sommaren, det är klart att du ska få njuta lite av en ledighet utan massa krav och press☺️☀️ Ha en härlig ledighet?

    Jenny 2017-07-03 19:54:52
    Svara
  • Hej! Varifrån kommer kalendern? Är på jakt!

    Frida 2017-07-03 17:55:40
    Svara
  • Så härligt det ska bli med semester, dock börjar mina 5 veckor från v. 30.

    Hoppas ni får bra dagar i Portugal 🙂

    Jeanette 2017-07-03 16:23:04 http://fruthomsen.vimedbarn.se
    Svara
  • Jag tyckte också att Flora gjort ett riktigt bra jobb med Stanna. Är alltid lite skeptisk när ”kända” personer ger ut böcker men hennes bok är verkligen BRA, både i språk och handling. Du har något att se fram emot 🙂

    Rebecka 2017-07-03 16:21:37
    Svara
  • Stanna är bland det bästa jag läst ✨???

    Spinkfinger 2017-07-03 15:53:26 http://spinkfinger.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!