JAG FÖRBLIR EN BLONDIE + UNDRAR ÖVER ERA SEMESTERPLANER

Happy happy Friday som man brukar säga i bloggosfären i dag – och tack för gensvaret angående min frippa. Jag kör på det som ni också tycker – vi behåller det blonda ett tag. Kul!

Nu ska jag gå igenom bilderna från min och Niklas date night i onsdags, ett inlägg om den kommer upp senare i dag. Vi hade det oförskämt mysigt faktiskt.

Förresten, en fråga: Hur många av er har gått på semester än? Vi jobbar denna vecka och delar av nästa, sen bär det av till Portugallien på fredag, och sen är det fri lek tills mitten på augusti. Hur ser era somrar ut? Berätta! Vore sjukt mysigt att få höra tycker jag.☀️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Hela den bilden är så WOW!

  Under sambons semester ska vi tillsammans åka till Santorini en vecka med hans familj och även campa utanför Landskrona med min familj. Ser nog mest fram emot campingen faktiskt, vi ska bland annat cykla på Ven och besöka något slott som vi har som tradition att göra. Utöver det ska jag bara göra sådant som jag mår bra av! Är ju fortfarande sjukskriven för ångest (börjar dock se slutet på tunneln nu!!!) så har massa tid för att läsa böcker, ligga i solen, spela tv-spel och massa andra må-bra-saker!

  Amanda 2017-07-05 01:01:13 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • I år har jag och min kille fått turen att låna en husbil i sommar! Så vi ska husbila från Umeå ner till Kalmar.

  Elin 2017-07-03 12:01:55
  Svara
 • Såg sjukt mysigt ut där på Timber. Måste försöka ta mig dit i sommar! Mina planer är ganska flytande. Går på semester vecka 29 och då ska jag vara ledare för en grupp barn på stadium sports camp i Norrköping vilket jag varit några somrar. Då hakar en på barnen när de testar på en massa sporter (i alla fall i Multi som jag är ledare i). Sedan ska vi hänga med familj och vänner, fira 25 år i livet och ha släktträff. Dessutom ska jag på havandeskapspenningsledighet och fortsätta grädda knodden i magen 🙂 Hoppas ni får en fantastisk sommar och ledighet!

  Elin 2017-07-02 18:46:08
  Svara
 • Jag har en vecka kvar på förskolan jag jobbar! Blir också den sista veckan helt och hållet eftersom att förskolan stänger igen vilket känns sorgligt! Men ska bli så otroligt skönt med semester och spännande att se vad det blir för ny jobbupplevelse till hösten! Kommer åka till landet på södra gotland nästa helg där jag blir kvar i upp till tre veckor, kanske lite kortare för att åka hem och hänga med vänner som är i stan eller till någons landställe kanske! Annars är planen en liten roadtrip på västkusten för att hälsa på vänner och släkt och hänga ute på styrsö med faster och ta många dopp i det salta havet! Underbart med Portugal! Låte avis må jag säga! Nu verkar ha det så fantastiskt bra där!!

  Emelie 2017-07-02 16:36:02 http://juniflickan.blogg.se
  Svara
 • Vi ska carpa föräldraledigheten till max! Så vi planerar att klippa ihop semestrar och föräldraledighet till 2 månader i Italien. Så GÖTT!
  Väldigt sugen på att åka till Portugal någon gång, ser alltid så grymt härligt ut när ni är där!

  Anni 2017-07-01 10:05:30 http://annisglutenfria.se
  Svara
 • Bästa Vanja! Jag bara gå och väntar på en dagens outfit av den där gula underbara blommiga drömmen som du har på dig på bilden. Var kan jag fynda den? Ps. Jag semestrar på Grekland i en vecka och sedan tänker jag njuta av södermalms underbara mathäng hela sommaren. Stor kram!

  Matilda 2017-07-01 09:59:02
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Ha ha, gulle! Det är en klänning från Gina Tricot, borde finnas kvar, köpte den för någon dryg vecka sen. Och MYZ med Grekland – OCH Söder, bästa plejset nu! 😉 Kram!

   Vanja Wikström 2017-07-02 22:34:54
   Svara
 • Jag jobbar en vecka till sen går jag och lillfia på semester. Karln min är i musikbranchen och jobbar när alla är lediga, så han har högsäsong nu. Men vi får åka och hälsa på honom där han är och njuta av musik och sommarkänslor =D Och helt ledig kommer jag faktiskt inte vara, ska försöka (om jag orkar) jobba en del kvällar. Men jag och lillfia ska njuta av ledigt och åka på massa utflykter iaf =D

  Paulina Gunnardo 2017-06-30 20:48:24 http://dittbarnochdu.se/bloggar/paulinagunnardo
  Svara
 • Jag skulle vilja åka utomlands till något varmt ljuvligt ställe, men detta finns det tyvärr inte särskilt mycket pengar för. Ska istället götta mig hemifrån med glass, tv-serier och promenader i naturen. Men resor inom Norden ska det bli! Jag ska i slutet av sommaren, veckan innan jag börjar skolan igen (hur bra avslut på sommaren?!), så ska jag till Österlen, Kivik och Mandelmanns Gård. Jag är en sådan där naturmänniska som mår bra av att vara ute (hoppas för allt i världen att det är bra väder…). Jag ska även till Skagen och Göteborg. Leva Life helt enkelt på hemmafronten utan några solresor. Men roligt ska det bli:) Förresten, hur bra har din blogg blivit! Så fina bilder, bra text och innehåll! Skulle önska lite mer Värna Vardagsglädjen-tips och ett inlägg på vad man kan göra hemma i sin stad för att ha en så bra sommar som möjligt=)

  Katja 2017-06-30 19:10:24
  Svara
  • Svar på Katjas kommentar.

   Men åååå TACK!???Ska fnurla på dina önskningar, bra idéer! Och jag tycker det låter som en underbar sommar, aaaavis på att du får besöka mandelmanns! Iggys favoritprogram!? kram!

   Vanja Wikström 2017-06-30 22:29:35
   Svara
 • Sitter på en balkong i Grekland och njuter av semester! Börjar semestern med två veckors båtluffande med pojkvännen:)

  Ullis 2017-06-30 18:45:58
  Svara
 • Som relativt nybliven företagare blir det att jobba större delen av sommaren, men det känns fint! Kommer njuta av att få jobba i ett lite lugnare tempo och att få fokusera på att utveckla mina olika projekt i lugn och ro ?

  Clara, Bossbloggen 2017-06-30 18:09:08 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • Jag ska en vecka till Ibiza. Och en vecka till Köpenhamn/Helsingborg. Och en vecka hemma och skrota.

  Isabelle 2017-06-30 16:27:24
  Svara
 • du skulle kunna skriva ett inlägg om en favoritplats. och kanske be om bloggläsarnas bästa resa. tänker mig som restips? skidort eller badstrand eller storstad…

  Isabelle 2017-06-30 16:24:31
  Svara
 • Jobber på skole så har hatt ferie i 1 og en halv uke allerede, men surt nordnorsk sommervær. I beg. av august skal jeg til stockholm, reiser med tog og blir i 4 netter. ?

  Maiken 2017-06-30 14:51:33
  Svara
 • Ska bada mycket i vårt spabad och hänga på altanen vi hoppas bli klar med snart. Hoppas på trevliga grillkvällar och vin 🙂

  Jeanette 2017-06-30 14:12:30 http://fruthomsen.vimedbarn.se
  Svara
 • Blir alltid så avis på dina snygga bilder 🙂 Redigerar du dem med nåt filter eller så?

  Riktigt läcker blombukett!

  Jeanette 2017-06-30 14:10:32 http://fruthomsen.vimedbarn.se
  Svara
 • Jobbar två veckor till sen semester! Blir häng på landet i torpet, kanske någon sväng till stan & sen en vecka flugfiske och vandring i norr. Blire pissväder så bokar jag nog en sista-minuten ihop med syrran & killen, eller så gör vi nått spontant… typ lite pepp på en weekend nånstans, kanske barcelona! <3

  Josefin 2017-06-30 12:40:23
  Svara
 • Arbetslös över sommaren, vilket är såklart den bästa tidpunkten ever för då får jag vara hemma 2 MÅNADER med lilla tjejen…har njutit till max hela juni och nu i juli får sambon också semester.

  Cattis 2017-06-30 12:01:56
  Svara
 • Åker till västkusten en vecka med familjen imorgon! Annars blir det mest jobb den här sommaren, men det gör inte så mycket för jag trivs! Jobbar på Max 🙂

  Lovisa 2017-06-30 11:34:55
  Svara
 • Tar hem kiddot på sommarlov idag och är ensam med honom hela nästa vecka innan pappan går på semester. Första helfamiljshelgen firar vi kiddots tvåårsdag och sedan kör vi asmysig lek- och bustid fram till i slutet av juli när jag börjar jobba ?

  Helena 2017-06-30 11:18:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!