NAKNA MYSKORVAR OCH LEJONBRICKOR

God morgon hörrni! Jag har haft en LJUVLIG morgon och känner att jag måste skry…ehhh, jag menar – dela med mig. Den goda ungen vaknade redan kl 07 och var pigg som en mört (sover annars till 07.30 eller tom 08). På strålande humör var han också. Slank ut till la papa som precis skulle hoppa i morgonbadet – så Iggy hoppade i han med. Och jag kröp ner under täcket igen och MÖS.

Efter en stund kom en naken och nybadad liten goskorv och slank ner under mitt täcke han också, så låg vi där ihop och tittade på ”Det regnar köttbullar” på mobilen. MEGAMYZ, alltså. Hjärtekrossande gossigt, faktiskt.?

När vi kikat på film en rätt bra stund bytte Iggy min säng mot soffan och blev serverad dagens frukostbricka (yes, Niklas gör små brickor till grodan – VARJE morgon). De här brickorna blir mer och mer avancerade, och den senaste tiden har Niklas börjat bygga djur av mackor och frukt. I dag beställde Iggy ”En lejonbricka” – och det fick han. Spana in hur den såg ut på Insta Stories.  Måste säga att jag är mäkta imponerad av min kreativa karl.

Medan Iggy mumsade lejonbricka badade jag och gjorde mig i ordning, och nu har han precis lämnats på föris av Niklas. En vansinnesmysig morgon helt enkelt. Hoppas ni också fått en fräsig start på dagen.

Nu är det dock dags att get to work. Jag och Niklas ska jobba ihop större delen av dagen på lite olika grejer, och på eftermiddagen har jag och Jossan ett möte på Drömmis. Kommer bli en bra dag det här.

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag är nyfiken på hur du tänker kring den rådande och snart ganska akuta vattenbristen i förhållande till att bada varje dag jämfört med att duscha eller tvätta sig på annat sätt några gånger i veckan?

  Cia 2017-06-29 13:21:34
  Svara
  • Svar på Cias kommentar.

   Har skrivit detta förut men skriver det gärna igen: jag badar i väldigt lite vatten. Man behöver absolut inte fylla ett badkar, det räcker med lite i botten och sen ligger jag och skvalpar i det. 🙂 Tror att det på intet sätt är mer vatten än om man skulle ta en genomsnittlig dusch som var av det kortare slaget. Om du hängt med oss länge har du koll på att vi försöker göra det vi kan i vår familj för planetens skull. Vi slösar aldrig med vatten, tvättar alltid full maskin, alltid 40 grader, diskar alltid full maskin, Iggy får aldrig slösa med vatten under lek etc.

   Vanja Wikström 2017-06-29 13:48:56
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!