EN BLANDNING AV SOPRENT OCH TREVLIGHETER

OMMÄ! Glömde ju helt av att skriva Veckans Planer i går. Men så blir det i sömnkaoset när allt kastas omkull. TACK för allt stöd å pepp – och för alla BRA tips! Ni satt faktiskt på några grejer som vi überluttrade ”provat-i-princip-allt”-mänskor tyckte var intressanta. TACK för det, ska provas.

TACK också för fin och insiktsfull kommentar att ett till barn i en familj som har grava sömnproblem inte nödvändigtvis behöver betyda ännu sämre sömn, väldigt skönt att höra. ?

I natt fick Niklas äntligen sova, så nu är vi på banan igen. Innan det här skovet med usel sömn hade han ett riktigt bra streak på omkring 10 dagar (längsta ever tror jag), så vi hoppas kunna komma tillbaka dit. Tänk om hela resten av livet kunde få bli ett bra sömnstreak (som det är för ”vanliga” mänskor)…? Det vore nåt.

Nåväl. Moving on. Nu kör vi Veckans Planer! Min och Jossans smarriga lurre nyligen får illustrera.

Måndag
…var det ju i går. Efter att jag hjälpt Niklas med diverse grejer som behövdes kirras så hängde jag och Jossan på Drömmis. Vi spelade in veckans poddis, och gick sen igenom arbetsproverna vi fått in när vi eftersökte en grafisk designer till vårt nya projekt. SHITOBERTO vad bra de var! Rackarns vad många begåvade brudar det finns därute. Magiskt. Det var sjukt kul att titta igenom allt som kommit in, och vi kommer garanterat hitta vår designstjärna bland de som ansökt. Ni är SÅ BRA!

Sen hade jag ett möte angående ett roligt samarbete i höst, innan det var dags att plocka upp lillgrodan från föris.

Tisdag
SOPRENT i kalendern, hurra! Jag ÄLSKAR detta sommar-mode som sänkt sig. Är så galet OSTRESSAD och mår tippetopp! Äntligen får man tid för allt det där som man annars tänker att ”Det tar jag SEN…”. Älskart.

Onsdag
Här är det dock en del grejer inbokade. Lunch med grymma Fia och Jessica som sköter säljet på podden. På eftermiddagen har jag och Jossan möte på Drömmis med en eventuell samarbetspartner som vi tycker det vore sjukt kul att få ihop det med.

På kvällen vankas det date night. Morfar med fru är barnvakter, och jag och Niklas ska slinka till Timber. Det är en ny restaurang som en kompis till oss har öppnat, så vi ska dit och mumsa loss. Kristoffer är en vansinnesbra kock som jobbat på många av Estocolmos bästa krogar, så när han nu styrt upp en egen restaurang kan det nog inte bli annat än episkt. Längtar!

Torsdag & Fredag
SOPRENT igeeeeen, hurraaaaaa! Det här blir näst sista veckan som vi gör en Veckans Planer tror jag, för nästa fredag åker vi till Portugallien och sen är det semestermode för hela slanten tills mitten på augusti.

Ska passa på att skriva några av de matiga blogginlägg som jag velat göra länge men inte känt att jag hunnit, nu när jag har lite tid. KUL! Vi börjar med midsommar, som kommer i eftermiddag. Kram på er!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Vanja!

  Du har alltid så härligt effortless och otroligt chic stil, inte minst gällande dina smycken.
  Kan du inte göra ett inlägg om dina favoritacessoarer inom kort?
  Hade varit så nice att få lite smyckesinspiration och upptäcka nya märken.

  Kram och glad måndag!

  Cecilia 2017-07-03 11:47:52
  Svara
 • Så skönt med ledigt i kalendern 😀 Njut!

  emzi 2017-06-27 18:31:22 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Så härligt att läsa att du har en del tomma dagar samt restaurangmys inplanerat, du är så värd lugnet!

  Amanda 2017-06-27 16:24:57 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Låter som en härlig vecka! Njuter med nu när det finns tomma dagar i kalendern. Ser rent utav fram emot att jobba nu i sommar av just den anledningen. Planerar att få så mycket saker gjorda fastän i ett lugnare tempo, ska bli så skönt!

  Clara, Bossbloggen 2017-06-27 13:43:06 http://www.bossbloggen.se
  Svara
 • Så fin klänning!

  Levin 2017-06-27 11:11:07 http://www.levinjuristbyra.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!