EN SÖNDAG I JUNI 2017

Nu kör vi förra söndagen i bilder, häng med! Som ni ser var vädret kalasers, och som så ofta när solen behagar visa sig slinker vi ut till farmor Barbro som har pool. Njutigt värre.

Eftersom gullregnet BOKSTAVLIGEN regnade ner över oss och poolen hela dagen, så fanns det gott om uppgifter som innefattade håvar åt både liten och stor. Iggys loppisfyndade variant funkade som en dröm. En håv alltså, så enkel grej som kan roa så länge.

Även la pappa håvade, dock med en något större variant.

Vi åt en klassisk farmor Barbro-lurre med tomatpaj, prosciutto, sallad och parmesan…

…och fikade på jordgubbar och gokaffe.

På eftermiddagen plockade vi fram vattenfärger…

…och Iggy och farmor gjorde ett vackert konstverk i form av en avritad Iggy. Hon hade gjort samma sak med kusin Ruben tidigare, och det var mäkta poppis. Ruben till vänster, Iggy är grönisen till höger. Så goda!

Givetvis ägnade vi också stora delar av dagen åt att badabadabada.

En rackarns god söndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • De två sista bilderna var ju bara för härliga! 😀

  Amanda 2017-06-27 19:09:53 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Du har säkert svarat på frågan förut, men var är ditt halsband ifrån?

  Lucky 2017-06-26 08:53:11 http://luckytarot.se
  Svara
  • Svar på Luckys kommentar.

   Sorry, såg denna kommentar först nu – den hade hamnat i spamfiltret! Halsbandet är min kompis Towa som gjort, det hittas här: http://wretlund.tictail.com/product/simone-necklace Kram!

   Vanja Wikström 2017-06-30 10:44:08
   Svara
 • Hej Vanja! 🙂 Hur gammal är Iggy nu? Är nyfiken på hur hans tal är, pratar han rent osv? Har nämligen en god liten unge på tre bast som inteeee pratar rent överhuvudtaget….

  Linda 2017-06-25 13:13:34
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Han är 3,5 och pratar ganska rent. Blir en hel del ”kror” istället för ”tror” och många R blir L i stället. Men jag säger som Johanna – ingen idé alls att få någon panik än. Vi har en massa ungar på Iggys föris som är äldre än honom och som pratar tom mycket sämre. Det där ordnar upp sig med åldern, skulle du känna samma oro om ett eller två år så är det kanske dags att göra något åt det. Men talet verkar variera något helt otroligt,. det är min erfarenhet. Kram!

   Vanja Wikström 2017-06-26 16:10:44
   Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Iggy artikulerar mycket bra så jämför inte ditt barn med honom men om du är nyfiken så gå in på deras Youtube kanal och leta upp senaste klipp med Iggy 🙂 Barn i 3 års åldern är så olika ännu så du behöver nödvändigtvis inte vara orolig ännu, har du pratat med rådgivningen?
   Är barnet annars väldigt verbalt men inte får till rätta språkljuden så kan rullbandet vara för kort, det kan enkelt kollas på vårdcentralen. Annars kan du själv öva olika ljud, läten och ord i lekform för att ge ditt barn lite boost i talutvecklingen 🙂 men utan att veta något om just ditt barn så säger jag ändå don’t you worry ♡ tills de är 4 så brukar det jämna ut sig igen

   Johanna 2017-06-25 21:04:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!