EN LÖRDAG I JUNI 2017

Heppåer! Hoppas ni hade en asmysig midsommar i går. Jag betvivlar att så många av er hade tid och gå in å läsa el bloggo under gårdagen, därför tänkte jag att ett inlägg fick räcka. I dag kanske det dock är ett gäng av er som är lite trötta och därför ligger å scrollar runt i cyberspace, och då ska ni såklart få nåt att läsa. Bjussar därför på veckans Helgen I Bilder. Delar dock upp den i två för att det inte ska bli på tok för långt. Nu kör vi lördagen!

Inleder med ovan lite märkliga selfie. Den var på intet sätt tänkt att postas i bloggen, men nu gör jag det ändå. För lördagen inleddes nämligen med att jag nogsamt inspekterade mitt ansikte i dagsljus efter att ha testat en ny foundation och highlighter på lovely Lovajsas inrådan.

Har ju använt mineralpuder från Tikei i en herrans massa år, men har den senaste tiden känt att det blivit för torrt och därför varit sugen på att hitta en flytande foundation. När Lovisa hörde detta blev hon lyrisk (yes) och tipsade mig om sin drömduo som hon ÄLSKAR. Och eftersom hon alltid är apsnygg i hyn (och apsnygg överlag) sprang jag på stört till Åhléns och inhandlade produkterna hon tipsade om.

I lördags testade jag dem för första gången, och efter nogsamt inspekterande av el fejso skickades denna selfie till Lovisa med orden ”Sååååå nöjd!” och en massa såna här: ?. Ska testa dem ett litet slag till, sen blir det nog ett blogginlägg om dessa raringar så att jag kan tipsa vidare till er. För även om minen på bilden ovan kanske inte är den vackraste, så håll med om att huden ser fab ut? ?

Hursomheeeeelst. Efter den obligatoriska frullen på Urban Deli och det numera likaså obligatoriska fontänbadandet på Nytorget gav vi oss ut i spenaten. Vädret var magiskt och vi ville profitera. Slank därför ner till vattnet och gick genom kolonilotterna som är GENOMGULLIGA. Som att befinna sig i Bröderna Lejonhjärtas Körsbärsdalen, typ.

När vi hittat en härlig plats nere vid vattnet körde vi picknick.

Till efterrätt åt vi bulle, och Iggy började klokt nog med mitten. Den är ju godast, så man vill ju äta den när man är som mest sugen.

När vi picknickar klart vandrade vi upp mot stan igen. Vi passerade ett utegym och Niklas stajlade.

Sen stajlade han lite till genom att HOPPA JÄMFOTA upp på den här stubben. SER ni hur hög den är?! Och mänskan tränar inte ens. Han är så himla…spänstig!

Jag ville inte vara sämre och hoppade därför också jämfota upp på en stubbe.

Valde dock en något lägre variant. Men men, stubbe som stubbe tänker jag. Eller? #InteSåSpänstig

Iggy ville också visa sig på styva linan och stajlade à la pappa.

Han passade även på att tyngdlyfta lite. Man ser ansträngningen i de spända kinderna.?

Iggy invigde sina TOMS-leoparder. Han har samma modell som jag (de där 200 kr per par går till SOS Barnbyar ni vet), och de är ju FÖRSKRÄCKLIGT SÖTA i minisize.

På eftermiddagen slank vi in på favoritloppisen Återvinnarna och fyndade detta ljuvliga tidningsställ i rotting. 40 pix!

På Återvinnarna hittade även Iggy världens bästa fynd, alldeles på egen hand. Nämligen ovan håvar. PERFEKTA sommarleksaken ju, och dessutom fanns det två så att vi kan ge en till kusin Ruben.

Håvarna invigdes en stund senare i plaskisen vi spenderade större delen av seneftermiddagen vid.

Men innan vi körde plaskishäng drog vi en snabbvända i köpcentret Ringen, vi behövde nämligen köpa en snutte. Känns alltid livsfarligt när det bara finns EN snutte hemma.

Till vår stora förvåning valde dock Iggy INTE sin vanliga elefantsnutte – nä nu skulle han helt plötsligt ha en kanin. Chocken, liksom! Han fick välja kaninen, även om jag och Niklas nog inte trodde att den skulle duga när det kom till kritan, Han har trots allt haft sina elefanter inom armlängds avstånd 24/7 i tre och ett halvt år. Men tji fick vi, kaninen funkar utmärkt och är ny favorit här hemma.

När vi var i Ringen passade jag även på att slinka in på Apoteket och haffa dessa.?Hmm. Vet inte riktigt hur mycket jag ska skriva om det här. Bra och viktigt att få följa med på ett försök till kiddo nr två från start tänker jag (precis som med mina projekt, att ni liksom inte bara ska få se det färdiga resultatet utan även jobbet och de eventuella svårigheterna bakom). Men också läskigt.

Tänk om det inte går? Tänk om det tar aslång tid? Kommer jag att bli stressad över att jag ens nämnt att vi bestämt oss för att försöka? Svårt, tycker jag. Jag får väl ta det pö om pö helt enkelt. Än så länge känns det bra att skriva om det i alla fall.

När vi plaskat klart i plaskisen (omöjligt att fota, nakna kids överallt) stannade vi till på Babajan på vägen hem för att käka middag. Kolla vilka begåvade gäster som kluddat rediga konstverk i gästboken!

Vi beställde in en massa smårätter (som dock såg mycket bättre ut än de smakade, tyvärr) och mumsade loss.

Iggys favvo var nachochips med guaca. Underbart att kunna sitta ute å äta.

Efter middagen parkerade vi oss i soffan med gotte. Iggy hade fått välja tio godisbitar (LYCKAN!), och pappa lax snaskade glarre. En rackarns bra lördag! Stay tuned för del två (vår söndag alltså) som kommer snart!

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Kul att ni försöker, vi får tvåan i september. Det kan gå riktigt fort med andra barnet kan jag tipsa, tänk inte så mycket på det ?

  Kattis 2017-06-30 15:06:52 http://Www.sadnesstheory.com
  Svara
 • Vilken urmysig lördag! Vad Iggy än gör, om han så sitter med sin godispåse, tycker jag alltid att han är så himla gullig. Kan liksom inte bli för många bilder! 😀

  Amanda 2017-06-27 16:40:40 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Vad härligt ni haft det 😀

  emzi 2017-06-26 15:49:38 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Jag kan passa på att tipsa om min Facebook grupp ”Framtida Föräldrar” för alla som jobbar mot plusset och bara vill prata av sig lite. 50+ grymma tjejer som pratar allt från ägglossningstest till IVF. Gruppen är hemlig, men om du lämnar en kommentar under det hr inlägget så lägger jag till dig/er!

  The Art of Conception & Framtida Föräldrar – 2 New Facebook groups for us who are trying.

  kram

  Tess

  Tess 2017-06-26 13:26:11 http://tessm.metromode.se/
  Svara
 • Tror du kan ha skrivit det tidigare men vart är den gööööörsnygga klänningen från?

  Elisabeth 2017-06-26 11:18:44
  Svara
  • Svar på Elisabeths kommentar.

   Taaaack! Den är från Indiska, köpte den inför Bali men den var alldeles för varm (!) att ha på sig där. Ha ha.. Men till en svensk sommar är den perfa!

   Vanja Wikström 2017-06-26 16:12:15
   Svara
 • Så himla trevligt och härligt inlägg (igen:)) Skönt att ni haft en fin midsommar så som ni önskade, det är befriande att känna så utan den där konstiga pressen att det ska vara nästintill klyschigt perfekt;) Tycker mig uppleva och läsa mig till, rätt eller fel, att ni både ser lyckligare och lugnare ut både du och Niklas. Och väldigt snygga är ni också! Nästan snyggare nu också, haha! Reagerade på att du skrev att Niklas inte tränar någonting, sjukt spänstig och tight välbehållenför att inte göra det dessutom, men det jag också vill säga är, och bli inte irri nu då jag veeeeeeet att han/ni testat ALLT för hans sömnproblem. Kanske kan fysisk aktivitet där pulsen får jobba hårt och annorlunda än han brukar hjälpa till lite på vägen. Nu tror jag helt säkert att han tränat ngt under åren och 200% redan vet allt detta, kunde inte låta bli att skriva detta ändå…bli inte arga… Raderade först. Jag tror att ni kommer vänta en vacker liten baby mycket fortare än ni tror! 🙂 Skönt för er alla att kusinerna leker och är goa kompisar nu! Kram och ha en fin vecka!

  Åsa 2017-06-25 21:45:23
  Svara
 • Vad är det för foundation då?? Håll inte oss sminknördar på halster nu! :*

  anna 2017-06-25 15:25:33
  Svara
 • Om du vill hitta din ägglossning rekommenderar jag dig verkligen att prova Natural Cycles! Lycka till, håller tummar och tår för att det ska gå vägen.

  Ems 2017-06-24 14:44:28
  Svara
 • Hjälp vilken satans hög stubbe, bra hoppat spensto!

  Angående det där med att dela med sig av vägen mot (ev) barn. Imponerande och ”skjut-mig-i-huvudet” så nervöst och obehagligt säger jag. Men vi har ju 2 helt olika erfarenheter. Det enda jag kan säga är att verkligen lyssna på hur du och ni känner i maggropen. Leder det till minsta stress så hoppas jag att detta med att dela processen för alla läggs ner omedelbums <3

  Kramar

  Karin 2017-06-24 11:16:30
  Svara
 • Hade verkligen uppskattat att få följa med på resan mot kiddo nr två men hajar såklart att det kanske inte kommer bli så mycket skrivet om det. Är på samma resa själv (mot tvåan, alltså) och det har efter sex månaders försök ännu inte gett något resultat. Jag vet ju att det kan ta tid men man blir ju så himla besviken varje gång mensen dyker upp. Juni månads ägglossning beräknas bli av nu i dagarna så heja heja. Skam den som ger sig. Eller?

  Helena 2017-06-24 10:29:21
  Svara
 • DUUU kan va TOKsnygg! Puss <3

  Lovisa 2017-06-24 09:28:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!