EN INFERNALISKT GOD NÖTRÖRA ATT IMPONERA MED PÅ MIDSOMMAR

Hörrni! Nu ska jag begåva er med ett VANSINNESBRA tips som ni kan imponera med på midsommarbordet. Det är en nötröra som är så in i bängen god och som passar utmärkt till grillat; kyckling, kött, fisk, och vego Dessutom är den lätt som en plätt att svänga ihop – OCH nyttig. Bra kombo va?

Du behöver (recept för fyra personer):
2 påsar naturella hasselnötter
2 paket ekologiska russin
1 kruka persilja
1 citron
1 burk kapris

Gör såhär:
Rosta hasselnötterna i en torr panna, hacka dem grovt och lägg i en skål.
Blanda ner russinen.
Klipp ner persiljan.
Häll av kaprisen och lägg i efter smak.
Pressa en hel citron över röran.
Smaka av med salt och peppar.

Detta är INFERNALISKT gott (så gott att nästan allt var uppätet när jag fick chans att ta en bild senast vi åt detta), så gör ni denna nötröra kommer folk ooohh:a och aaahhh:a åt er kreativa matlagningskonst på midsommar, promise.

Sjukt bra tips alltså, tänkte att det kunde sitta fint med lite inspo inför morgondagens balunser!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag ska prova denna för ikväll. Tycker dock det är väldigt svårt att veta om min mängd är samma som din eftersom du skrivit i mängden i antal påsar. Har du nån aning om hur stora påsarna/paketen var? Jag förstår att det är svårt att veta nu i efterhand. Men om du vet ungefär? Tack på förhand!

  Emma 2017-08-08 15:15:07
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Sorryborry, nu är det försent att svara. Hoppas det blev gott om du gjorde röran! 🙂 Men till nästa gång: jag använde påsar som det var omkring 200 gram i. 🙂 Så sammanlagt ca 400 gram då till receptet i inlägget.

   Vanja Wikström 2017-08-09 22:51:04
   Svara
 • Jag gjorde denna röra! Så god!! Passade väldigt bra till potatis med, tack för bra tips! Hade dock i lite créme freshe med då det vart lite torrt för min smak utan- succé!

  Sara 2017-06-24 13:48:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!