SORRYBORRY!

Men herrejesses hörrni vilken usel uppdatering det varit i dag, sorryborry för det! Den här dagen har varit härlig men intensiv för min del, därav exakt NOLL inlägg fram tills nu.

Hade en ljuvlig start på dagen, åt frulle med mamsen som var i stan. Vi satt på Nytorget 6 och tog (såklaaaart) varsin The Vanja. Sen pratade vi om gårdagens SUCCÉDAG då Iggy och hon verkligen gjorde stan. Junibackenbesök, glass (två stycken!), fika (med kaka!), hamburgare OCH åka dubbeldäckare hann de med.

Så himla gulligt att de åkte dubbeldäckare, det är alltså en sån där ”hop on hop off”-sightseeingbuss som far runt i stan. Varje gång Iggy ser en sån lyser han upp och säger att han ”en dag ska åka en sån” och givetvis ”sitta på högsta våningen”. Och i går fick han göra just precis det, tack vare mormor som jagade ifatt dagens sista turistbuss åt den goda lilla ungen. Han var SALIG när han kom hem.

Resten av den här dagen har bestått av möten inne i stan, och som alltid går det så rackarns mycket tid då. Kom precis hem igen, och nu är det knappt en minut kvar innan det är dags för hämtning. Måste springa till föris nu, hörs senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej!
    Kan inte du skriva lite tips om svar på tal angående kejsarsnitt? Jag har fött mitt barn med snitt och tycker ofta man får en känsla av att hamna utanför när det diskuteras förlossningar. Som att ens förlossning med snitt inte är relevant att prata om fast det också för mig var en sjuuukt häftigt upplevelse. Jag själv kan erkänna att jag inte trodde det innan. Att det bara var en operation typ, men det var ju otroligt.
    Men känns som man alltid får skrika högt för att höras om man vill berätta sin historia. Ta sin egen plats liksom 🙂 förstår du? Hur tänker du? Vad har du för erfarenheter av det? Du har kanske skrivit tidigare. Jag började läsa bloggen förra året när jag var gravid 🙂
    Även när folk hörde att det skulle bli snitt (sätesbjudning) så fick man höra ”åh är du besviken?” Eller ”men han kanske vänder på sig!”.

    Kram

    L 2017-06-22 08:18:39
    Svara
    • Svar på Ls kommentar.

      Ska absolut skriva om detta, tack för att du påminner mig! Självklart har vi fött barn lika ”mycket” som de som genomgått vaginala förlossningar. Ska vädra lite åsikter kring detta inom kort, promise! Kram! 🙂

      Vanja Wikström 2017-06-22 13:30:00
      Svara
  • Iggy ♡ kan se honom framför mig ? härligt!

    Johanna 2017-06-22 01:44:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!