NÄR MAN VILL KIRRA EN MOMSPO MEN INGEN KAN PLÅTA

Hmmm… Känner mig rätt så snajdig i dag och vill gärna lägga upp en Momspo. Har dock exakt noll mänskor omkring mig som kan plåta. Kan man göra en ”Momspo i spegeln” kanske?

Ja, vi kör!

Att man blir glad av att sätta på sig färg och mönster är en sanning som tål att sägas om och om igen. På mig funkar det som en rackarns dans i alla fall. Tror faktiskt jag varit lite extra happy clappy i dag på grund av denna blomsterprakt till topp.

Blus / Gina Tricot (egentligen en klänning men jag klippte av den på längden) hittas här (annonslänk)
Jeans / Dr Denim i modellen Meadow
Pjucks / Swedish Hasbeens (annonslänk)
Kontor / Drömmis

Hårfärg / Fasansfullt snajdig just nu tycker jag. Använder den här produkten (annonslänk) när jag färgar håret lila. Blandar ut den med vanligt balsam tills färgen på röran är den jag vill ha på håret. Drar i den och låter verka i kanske fem minuter. Sköljer ur och är lilahårig, himla smidigt.

Jaa hörrni, det gick ju bra det här att kirra en ”Momspo i spegeln”! Man tager vad man haver osv. Hörs lite senare i kväll, då ska ni få veta vad det var för hemligt möte jag var på i dag – för nu är det nämligen inte så hemligt längre. KUL!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så himla snygg lila färg! Är sugen att testa själv! men undrar hur länge färgen sitter ungefär tills den går ur?

    Tessan 2017-06-21 06:44:14
    Svara
    • Svar på Tessans kommentar.

      Lila färg är mycket svårare att få ur håret än ex rosa och persika. Så ska man testa lila tycker jag man ska känna sig lite säker på att vilja vara lilahårig ett tag. jag är så extremt blekt att mitt hår suger åt sig väldigt mycket, så för mig går det inte ur 100% förrän jag går till frissan igen, har alltid en liten ton av lila. Men det gör ingenting eftersom jag VILL ha lila h¨år, så när det börjar bli lite för svagt drar jag bara i mer färg. Ska du testa en rolig färg på håret tycker jag istället att du ska börja med rosa, för det går ur 100% och ganska snabbt. Gå in i bloggen kategorier så hittar du en guide som heter Guide till rosa hår, där ser du precis hur jag gör och vilka produkter jag använder osv. Kram!

      Vanja Wikström 2017-06-21 12:28:36
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!