NÄR JAG BLEV ERSATT AV ETT GLAS LEMONAD

För sisådär två veckor sen var jag å Jossan å ett gäng andra lovely brudar på frulle med Indiska. Eftersom Jossan precis införskaffat en sproilans ny kamera gick hon loss och plåtade en maaassa – så då tänkte jag att ”Ja men tooooppen, då snor jag hennes pics sen å behöver inte fota själv!”. Smart-lat, liksom.

Men. Jossan har ju haft upp över öronen med jobb sen dess, så först nu slank bilderna ur hennes fräsiga kamera – och först nu kan därför även jag blogga loss om denna LJUVLIGA frulle. För den var så göttig och mysig att den förtjänar ett alldeles eget inlägg. Ni ser ju ovan – frukosthimlen!

Vi fick en av mina absoluta favoritkombos – yoghurt med bär och en avocadomacka med pocherat ägg. Vi höll till på Kommendören och denna macka alltså – TIPS! Rackarns mysigt plejs att bruncha på med tjejgänget tänker jag. SMARRYLARRY var ordet!

Lemonad slank också ner, och här sitter vi å skålar: Tuvis, Tuvis lemonadglas, Valerie och Jossan! Jag är också med någonstans där bakom tror jag.

Har träffat Valerie ett par gånger tidigare, men aldrig riktigt pratat med henne. På riktigt, ni vet. Mest hejat. Men på den här frullen satt vi bredvid varandra, och det var väldigt inspirerande att höra hennes story (jag frågade ut henne om hennes klädmärke, vet ju hur enormt tufft det är att starta ett sånt och att få det att bli lönsamt känns snudd på omöjligt).

Älskar att höra framgångsrika brudars stories, alltid lika intressant. Fick också veta att hon är gammal friidrottare, visste ni det? Coolt!

På frullen var även denna rara ärta – Sanne! Henne kände jag en smula långt innan jag själv kom in i bloggosfären, hon brukade modella för GlamMom nämligen. Hon var ett soligt energipiller som alltid var glad och alltid levererade till tusen. Grym brutta, så rackarns gullig och duktig. Nu är hon kläddesigner, tevepersonlighet och allt möjligt. Bra jobbat sötnöt!

När vi ätit gick vi loss på Indiskas nya kollektion (både jag å Jossan är ju fans och har såväl deras kläder som inredning hemma), och där fanns så mycket fint. ÄLSKADE de gula plaggen, och fastnade även för en galet snygg mönstrad sidenklänning som jag kommer haffa å slinka runt i i sommar.

Tycker det är så kul att se Indiskas företagsresa som pågår just nu, de blir bara mer och mer inspirerande på alla fronter.

Är ju ett fan av huvudbonader, så jag å Jossan krängde på oss safarihattarna som jag dock mest tror var till för utsmyckning. Vad tror ni om denna look SS17? Och psssst! Till höger i bild ser ni en skymt av sidenklänningen jag blev kär i.

Alltid roligt att ta polaroidbilder! Kommer ni ihåg att det var en nyhet för ett gäng år sen att det var lika bra att slänga sina gamla polaroidkameror, eftersom det inte fanns någon film att köpa längre (den hade slutat tillverkas pga av all digitalisering på kamerafronten)?. Well, man kan väl lugnt konstatera att polaroidens tid är tillbaka.

Tänk vad saker skiftar – jag minns så väl när mitt ex pappa hade ”fotovisning” av sommarbilderna på din datorskärm. Jag tyckte han var GALEN. VEM i glödheta skulle vilja kolla på bilder PÅ DATORN, liksom? Well…. #InteEnEarlyAdapter Och även om jag såklart också digitaliserats för länge sen är det verkligen så mysigt med de här ”riktiga” bilderna.

Skål å tack för en grym morgon!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Polaroid kameran är definitivt på väg tillbaka och det är nog så sjukt roligt 😀

    emzi 2017-06-16 13:59:09 http://emmelemzi.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!