DEN STÄNDIGE FÖLJESLAGAREN I PICKNICKKORGEN

                                                                                        I stolt samarbete med MER

Vare sig vädret vill samarbeta eller inte, så ÄR det faktiskt sommar nu. För kom igen – det är JUNI. Tekniskt sett den månad då sommaren landat, skulle jag vilja påstå.

Och. Med sommaren landar även nåt som i alla fall jag känner är obligatoriskt när vädret börjar varma på sig – picknickar! Och i dessa picknicktider – vad passar då bättre än att tipsa om att den klassiska picknickingrediensen MER nu re-lanserats?

Precis som innan är MER enbart sötad med sötman från fruktjuice och naturligt socker. Men det nya receptet innebär att sockernivån reducerats, och att nya MER nu därför innehåller 30% mindre socker jämfört med andra drycker utan kolsyra på marknader. Heja heja!

Förutom den minskade sockernivån är nya MER dessutom berikad med c-vitamin. Dubbelt bra ju.

Förpackningarna är också sproilans nya, illustrationerna är inspirerade av klassiska svenska sagoböcker. Och på varje förpackning kan man snabbt se ingredienserna som ingår – och dessutom lära sig nåt. Jag hade i alla fall ingen aning om att hallon inte var ett bär, utan en frukt?

Det finns fyra göttiga smaker att slänga med i picknickkorgen: Apelsin, Jordgubbe, Päron och Hallon & Blåbär.

Och på tal om picknickar så har säkert vi hunnit med en fyra, fem stycken redan. Och jag inser att MER nog funnits med på nästan samtliga. Som ovan när vi var ute i skärgården och fikade på en klippa (när det verkligen VAR sommar #PleaseComeBack).

Och nu senast när det var avslutningsfest med picknick för alla föräldrar på Iggys föris. Hoppas hoppas att vädret styr upp sig nu så att vi får en ljuvlig sommar – med många många måååånga fler picknickar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!