EN NÄSTAN OFÖRSKÄMT INSPIRERANDE BOK

Rara blogoliner, nu ska jag begåva era sinnen med ett rackarns fint onsdagstips, nämligen ovan magiskt inspirerande bok!

Det här blir även lite av ett The Loop Of Life-inlägg, för ser ni ampeln på bilderna ovan? Well, den hittade jag i en liten butik här på Söder när jag var ampeljakt för nåt halvår sen. Jag tyckte att den var galet fin, och frågade butiksägaren vem som gjort den. ”Fanny heter hon, du hittar henne på Instagram under namnet Createaholic”, svarade han. Jag slank in på kontot, och blev FAST. Minns inte hur länge jag scrollade bland hennes MAGISKA bilder, men det var lääääänge.

Här ser ni ett utdrag ur hennes flöde, ni förstår ju varför jag blev fast. Plantor, macramé, inredning, kreativitet. Inspiration på hög nivå. Hursomhelst, så klickade jag på ”Följ”-knappen fortare än kvickt, och när jag la upp en bild på mitt konto på den fina ampeln som fått flytta in hos oss taggade jag henne såklart. Då hörde hon av sig på momangen och sa att hon blev så glad, för HON hade nämligen följt MIG sen en ganska bra tid tillbaks…! Sen dess har vi haft kontakt lite titt som tätt på Inspirationstagram. Myspys, och The Loop Of Life.

Och nu har alltså denna tokduktiga och inspirerande brutta släppt en bok, som är SÅ RACKARNS BRA att jag vill tipsa hela världen om den. Det är en bok som handlar om macramé – hur man knyter macramé och alla härliga saker man kan skapa med denna relativt enkla metod.

Boken är superpedagogisk och man behöver inte ha några förkunskaper alls. Fanny går igenom vilka verktyg som kan vara bra att ha…

…och såklart hur man knyter alla knopar.

Sen visar hon exempel på fina saker man kan skapa (får VANSINNESBEGÄR på de här underläggen, ska även beställa en väggbonad av henne till Bara Vara-rummet tänker jag), och beskriver utförligt hur det går till.

Boken tar även upp hur man färgar knytrepet, rolig bonus tycker jag.

Det finns så otroligt mycket fint att göra med macramé, och det verkar så kul tycker jag. Och meditativt. Att sitta och knyta knutar på ett rep, liksom. Mmmmmyz.

Boken heter Macramé – the art of creative knotting for your home, och känns som världens bästa present till sig själv eller någon som gillar att pyssla. Hittas här för 122 pix (bra pris också). Bra jobbat Fanny!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Ooh den vill jag ha!

    emzi 2017-06-16 15:48:05 http://emmelemzi.com
    Svara
  • Skrattade så mycket när jag lyssnade på podden idag! Tack för att du berättade om bacon och sylt! Trodde jag var ensam i världen om att älska det! Haha det enda jag saknar sedan jag blev vego

    Jenny 2017-06-07 20:24:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!