VÅR SENASTE PROJEKTBEBIS HAR FÅTT ETT NAMN!

Här har ni mig och min partner in life – OCH partner in business, vilket ju är rackarns skojigt. När vi träffades på den där baren för snart 12 år sen hade vi nog aldrig kunnat tänka oss att vi skulle komma att styra upp såväl kids som företag ihop. Livet är fullt av överraskningar.

Hursomhelst – den här bilden tog vi efter vårt möte på Acast igår. Vi var ju där angående podden vi vill göra, och de var supertaggade. Vi förklarade att vi vill göra en säsong (till att börja med i alla fall, går det kalasbra kan man såklart utöka med fler avsnitt), och att den ska vara insåld hos sponsorer innan vi sätter igång. Så att vi vet att vi garanterat får lön för vår tid.

Det var inga konstigheter utan borde gå trodde Acast (men sen vet man ju aldrig såklart, vi får se helt enkelt). Tydligen finns det stor efterfrågan på poddar inom det segment vi tänkt oss så det var ju bra. Nu på sommaren stannar allting upp dock, så mest troligt är att vi får till en deal till hösten. Men det är ju ingen brådska.

Det var väldigt roligt att gå på möte med Skatten som har att göra med ett helt nytt område för vår del. Han levererade finfint, tycker jag. Söt var han också. Han har en förmåga att kunna ställa krav och prata pengar utan att låta sniken eller hård. Han charmar sig igenom det, på nåt vis. Himla bra egenskap, jag blir inspirerad!

Nästa steg är alltså att spalta ner lite poddens innehåll lite mer exakt, och försöka få till en sponsordeal. Jag hojtar när det finns mer att berätta, tänker att ni mer än gärna får vara med och utforma det här med oss. Bättre bollplank finns ju liksom inte?

Och just det – nu har podden fått sig ett namn också. Relationsresan, ska den heta. Det syftar såklart på den resa man gör i sin relation när man blir förälder. Känns bra tycker vi, vad tycker ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vad härligt namn! 😀

  emzi 2017-06-16 11:04:57 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Wohoo! Är jättetaggad på det här! Jättebra att ni gör en podd om det ämnet! Ni har i alla fall en garanterad lyssnare! 😀

  Paula 2017-06-07 06:02:47
  Svara
 • Känns bra! Nej känns jättebra!☺ verkligen så kul om detta blir av och på det sätt som ni vill. Roligt att ni ”hittar” nya sidor hos varandra. Ni ÄR menade för varandra❤ Tack för tips om växterna, jag har mer fejkväxter än riktiga, du får nog spader av sådana kan jag tänka mig? men jag lovar, superfina hortensia och orkidéer. Måste säga att jag tycker att det är bra att du skriver vad sol händer innan/under med roddande och planering bakom ex en ny podcast. Viktigt att poängtera att man måste ta betalt och det ordentligt. Även fast det är självklart då det är ett jobb (inte många som kan och vill jobba gratis) verkar det ffde vara eb hel del som inte förstår detta. Tänkte k så många bloggare , poddar osv som tjänar mer än högutbildade ex akademiker idag. Hejar så mycket på detta! Kram och fortsatt fin söndag??

  Åsa 2017-06-04 16:57:17
  Svara
 • Hej!

  Har jag missat guiden till Portugal? 🙁
  Ska dit i sommar efter att jag blivit inspirerad av dig!

  Kram Matilda

  Matilda 2017-06-04 13:59:26
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   vad KUL att du ska till Portugallien! 😀 Du kommer älska´t! Nej har inte kirrat någon guide ännu men det ska jag göra, det kommer! När åker du? Puss!

   Vanja Wikström 2017-06-05 10:11:53
   Svara
 • Åh vad spännande det låter!

  Liv Ringström 2017-06-04 12:13:02 http://livringstrom.se
  Svara
 • ♡? jee! Det kommer bli kanon!
  Intressant att du startar dina poddar på två helt olika sätt. För både tänket om pengarna och namnet skiljer sig den här gången om för er 🙂 och båda kommer ha samma succé i slutet ändå!

  Johanna 2017-06-03 14:04:02
  Svara
 • Längtar redan tills den kommer!!! 😀 😀 <3

  Linda 2017-06-03 11:46:30
  Svara
 • Jag tycker att det låter superbra! Det ska bli så roligt att få lyssna på eran resa 🙂 Kram på er ni är bäst <3

  Felicia 2017-06-03 07:49:51 http://devote.se/feliciabloggen
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!