KAKEL MED SMÅ, SMÅ FLICKOR PÅ

Ibland slinker man ju förbi ställen som liksom är OFÖRSKÄMT snygga. Det gjorde jag å Jossan i går. När vi letade efter ett ställe att köpa med oss lunch ifrån hamnade vi på det här magiskt snajdiga stället. Var TVUNGEN att plåta och visa er. Alltid skoj med lite lovely inredningsinspo ju, som INTE är ”avskalat Skandinavisk”. Tycker jag.

Blev kär i de här tavlorna men missade att fråga varifrån de kom. Någon av er blogoliner som har koll på var man kan hitta liknande? Är också väldigt mycket inne på bruna träramar just nu, inte alls sugen på svarta ramar som vi har en del av här hemma.

Eftersom min nya succéblus passade så bra in färgmässigt, passade jag på att ta en bild. Den blev VANSINNESFIN, och jag puttade stolt upp den på Inspirationstagram strax efter. Första gången min rumpa fått inneha huvudrollen på någon av mina bilder. Men någon gång ska det ju vara premiär.

Även framsidan fick dock vara med på bild. Tycker det är så sjukt kul att se killen i bakgrunden, hans MIN liksom. ”Vad sjuttsingen håller de PÅ med de här fotograftokiga brudarna?”

Jag blir så imponerad av mänskor som är duktiga på inredning, när jag ser sånt här. Hade någon sagt till mig att ”vi kommer köra på brandgula väggar, en grön disk och kakel med små små flickor på” hade jag svarat ”Ehhh, ok… det blir säkert…bra…ehhhh..?”. Jag hade liksom inte hajat. Men så ser man det här och bara ÄLSKAR det!

Och den här mönstermixen, så galet snajdig! Var HITTAR man ens sånt här småpsykedeliskt kakel, liksom?

Ännu en magisk tavla! Som sagt -någon som har tips på var man kan hitta liknande?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Åh!
    Kaklet är designat av Åsa lindström. Hennes kakel pryder också tunnelbanestationen ängbyplan i bromma. Åk å titta 🙂 och bada vid ängbybadet när ni ändå är där!
    Åsa har tillsammans med sin franske man(?) Santo magonza ett creperie i hablingbo på gotland där de också brukar ha fransk cirkus, varieté på somrarna. Väl värt ett besök när man är på gotland. Crepesen är dögoda!!! Där säljs också porslin med åsas vackra design. Bland annat koppar och tallrikar som e asfina och dyra. Riktiga samlarobjekt! Kolla in http://www.hablingbocreperie.com/ 🙂

    Ida s 2017-06-02 22:45:54
    Svara
  • Vad heter caféet? 🙂

    Lisa 2017-06-02 07:27:32
    Svara
    • Svar på Lisas kommentar.

      Jag tänkte precis samma! Plågsamt att se så superhärliga bilder och inte veta vad stället heter ? Tur att Vanja är så grym på att svara på kommentarer så vi fick svar på vår undran ?

      Ida 2017-06-02 12:27:47
      Svara
    • Svar på Lisas kommentar.

      Magonza, ligger på Tjärhovsgatan. 🙂

      Vanja Wikström 2017-06-02 09:50:41
      Svara
  • Vilken mysigt och fint fik! Jag haller helt med, hade något gett mig deras ”vision” men alla olika kakel och farger hade jag nog bromsat lite också. Men nar man ser slutresultat ar de ju galet fint. Om du har nagra bra tips pa mysiga fina fik i NYC far du garna skicka over nagra 😉

    Valeria 2017-06-01 21:40:54 http://www.devote.se/whipitwithval
    Svara
  • Åh jäsingen vad snyggt! Dottern älskar gult och hon har verkligen fått upp mina ögon för denna härliga färg, igen. Färg- och mönstermix på det där stället är ju fantastiskt, även om jag säkert skulle bli intrycksmatt 😉 haha!

    Karin 2017-06-01 20:09:31 http://www.levareko.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!