ATT KUNNA HAFFA MÄRKESKLÄDER & VINTAGEFYND FRÅN SOFFAN

 I samarbete med Tradera

Jaha hörrni. Här sitter jag i godan ro och sippar cappo – samtidigt som jag spanar efter goodies att fynda på sproilans nya Tradera Trend!

Tradera har nämligen lanserat en trendsektion där de samlat de populäraste varumärkena från deras omfattande fashionutbud (SÅ smart!). På så sätt blir det enklare att hitta godsaker att fynda. Enklare – och bekvämare…

Ni vet ju alla att jag älskar loppisar. Men ibland är det bara SÅ GÖTT att kunna göra samma typ av fynd hemma från sin soffa. Med en smarrig cappo i handen.

Det är ju heller inte alla som har härliga second hand-butiker och loppisar i sina kvarter, då är det perfa att slinka in på Tradera Trend och spana runt.

Där hittar man alltså en rackarns massa märkeskläder. De kan man sortera antingen på varumärken (fiffigt om man är på jakt efter solglajor från just Céline till exempel), eller kategorier (för den som vill plöja ALLA solisar i kategorin Accessoarer).

Man kan också ”hjärta” de auktioner man är mest sugen på för att få en överblick över sina favoriter. Alla hjärtade auktioner bildar en egen kollektion som man sen kan dyka in i och välja ut de godbitar man faktiskt vill buda loss på.

Jag tycker det här är ett riktigt smart drag av Tradera, för personligen blir jag mycket mer inspirerad när det är lite sållat bland grejerna. Slinker man in på Tradera Trend är det ju liksom någon som gjort grovjobbet åt en redan och plockat ut godbitarna.

Slink in där å spana loss vettja, perfekt att fynda sommarens sandaler eller solisar tänker jag. Jag bjussar också på några riktiga raringar som fått lämna min garderob. Till exempel ett par skor från Lanvin som jag köpte i en vintagebutik i Tokyo. De är SÅ fina och jag hoppas innerligt att de ska få ett nytt kärleksfullt hem.

Tradera Trend hittar ni här, och om ni klickar på fliken ”Kollektioner” hittar ni dels mina annonser, och dels alla auktioner som jag hjärtat. Finns SÅ mycket fint. Heja återbruk!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!