NY SUCCÉBLUS OCH VARFÖR SER JAG ALLTID OSMINKAD UT?

Tjena tjena, här sitter jag å ser glad ut efter en rackarns mysig pressfrulle som Indiska bjussade på i morse. Hittade en ny succéblus i helgen som jag tänkte visa er. Den kändes väldans höstig i provrummet (plus att det var pangsommar ute), men nu är den ju som en smäck eftersom det BLIVIT KALLT IGEN. Aprilvädret sträcker sig hela vägen in i juni, verkar det som.

För att vara lite hattig å spattig – ser nu när jag tittar på den här bilden att jag ser väääldigt lite sminkad ut? Trots att jag ÖSTE på med grejer i morse. Vet inte vad som händer, men det känns liksom som att oavsett hur mycket grejer å skuggor å kajaler å mascaror å rouge jag lägger på därhemma i badrummet, så SYNS det knappt på bild? Tänker ofta på det när jag ser bilder på mig själv från events. Alla andra ser så snajdiga ut med definierade ögon å läppar, och jag ser ut som att jag precis vaknat?

Ja ja, nu ska jag sluta hatta och börja foka på succéblusen. För satan i gatan vad jag e nöjd!

Kolla, kolla – så sjukt fin ju! Himla fiffigt att den passar med mitt lila hår också. Det är tyvärr inte alla mönster å färger som gör det, har jag upptäckt. Lättare att vara blond, men skojigare att vara lila.

Hursomhelst – blusen är från BikBok. Tycker den är helt magisk, och perfekt till mina älskade jeans med höööög midja.

Halsband / Wretlund Silver & Sophie by Sophie (ser ni den urgulliga smileyn?)

Klocka / Komono
Ringar / Mestadels fyndade på Bali
Armband / En salig blandning

Håller förresten på med ett mer omfattande inlägg om mina smycken eftersom jag får en hel del frågor om dem. Då ska ni få se mera närbilder och såklart få veta exakt var alla kommer ifrån.

Nu är det snart dags för ett skojigt möte här på Drömmis angående ett projekt som jag å Jossan vill sjösätta. Kul!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Missade skriva ang sminket.. Skippa att ta på dig så mycket, tror ärligt talat att du snabbt skulle vänja dig, lite mascara räcker långt. Du har för fint och vackert ansikte för en masse klet. Ibland kan man köra på såklart men inte för ofta. Dessutom har du en så bra grund i din hy.

  Åsa 2017-06-01 21:41:55
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Ha ha, tack! det var fint sagt. Men ibland VILL man ju liksom se lite sådär extra snajdigt sminkad ut… 🙂

   Vanja Wikström 2017-06-02 09:56:29
   Svara
 • Superfin, gillar också blusar med hög hals, kan bli så att jag härmar dig på denna…;) Er helg såg helt underbar ut med sol, värme, båttur och klippor. Lyssnat på podden nu, tala om att ni bjuder på så mycket BRA info, pepp och råd för alla som vill starta upp något. Förmodligen skulle ni kunna bli fantastiska lärare i t ex skolor och berätta och peppa mer om detta. En sak undrar jag lite över, hur lika/olika är du och Niklas på mat, fika osv? Du har ju skrivit några ggr och snuddat på detta, jag tänker t ex på när du var sjuk så ville han att du skulle äta bra mat för hälsan, nyttigt och näringsrikt, pepp för kroppen och inte mjöl och strunt liksom. Även om hur bra mat förbättrar sömnen osv, vilket jag förstår att han testa allt och lite (mycket!) till för att förbättra. Vore intressant att höra er berätta eller du skriva om detta. Jag håller helt och hållet med Niklas i detta och han verkar så klok på många sätt. Kommer på mig själv att ibland tänka typ ”låt V och N nu få en bra sovnatt”! Haha, lite komiskt, men sant! KRAM

  Åsa 2017-06-01 21:31:56
  Svara
 • Men alltså jag ser också osminkad och liksom barnslig ut på nåt sätt, lite babyface, på bilder! Fast jag tycker jag ser jättesminkad och foxy ut i spegeln. WTF händer? Kanske tar andra i lite mer med mörkare färger? Eller är det nåt med våra drag? vet ej…

  anna 2017-06-01 21:08:41
  Svara
 • Den passar verkligen helt superbra med det lila håret 😀

  emzi 2017-06-01 17:09:41 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Känner igen mig så mycket ang att se osminkad ut. Förstår inte vad jag gör för fel??

  Caroline 2017-05-31 19:45:04
  Svara
 • Så jäkla snygg outfit! Och blusen passar som en smäck till ditt fina lila hår! 😀 <3

  Felicia 2017-05-31 18:43:29 http://feliciabloggen.devote.se
  Svara
 • Vackra smarta kvinna ♡

  Johanna 2017-05-31 17:09:42
  Svara
 • Nydelig?

  Silje 2017-05-31 16:10:45
  Svara
 • Men asså håret!?!! Jag GÅR AV! Så himla, himla snyggt! Vilken pärla du är:-) Ska bli kul att höra mer om nya projektet – så spännande!
  Kraaam<3

  Ida 2017-05-31 15:30:47 http://devote.se/idanyborg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!