BORTSKÄMT BARNBARN & LAGOM MYCKET PÅ SCHEMAT

Morrn morrn! Förutom våra traditionsenliga Helgen I Bilder-inlägg, så har vi ju även börjat med en annan återkommande grej här i el bloggo – Veckan Som Kommer! Egentligen ska ju de publiceras på måndagar, men eftersom det stod bloggflytt på schemat i går fick det stryka på foten. Därför kör vi i dag istället. Nu kikar vi på hur min vecka ser ut!

Måndag
Jaaaa, hörrni. Det var ju i går. Men kanske ändå lite skoj att veta vad som stod uppskrivet i kalendern tänker jag, även om det liksom redan är avklarat? ”Föris stängt!” …stod högst upp med stora bokstäver. I går var det nämligen planeringsdag för pedagogerna, så vi fick hitta en alternativ lösning för Igglypigglys (och vår) del.

Det gick alldeles utmärkt: efter en asmysig frulle på Nytorget 6 mötte vi upp farmor i parken. Hon rattade grodan till tidig eftermiddag, då min mamma avlöste och rattade vidare hela vägen till kvällen. Bortskämd av både farmor OCH mormor på samma dag – behöver jag säga att Iggy var i extas i går kväll?

(Bild: KajsaCharlotta.se)

Medan det lilla goda barnet levde high life med farmor och mormor hade jag och Niklas ett viktigt lunchmöte för Babyloonz räkning. Vi träffade en möjlig samarbetspartner, inspirerande och kul! Så rackarns roligt att få gå på såna här möten tillsammans. Tror vi båda gillar att se den andre i ”business-mode”, det är fint att få se en annan del av sin partner än den man ser hemma i familje/vardagssituationer tycker jag. Lite hett ju. Typ som att kika på sin partner från andra sidan rummet på en fest.

(Bild: KajsaCharlotta.se)

Efter mötet var det dags för poddisinspelning på Drömmis. På lyssnarnas begäran körde vi tema entreprenörskap, och det blev ett riktigt kanonavsnitt! Sen gick vi igenom gemensamma projekt, klickade hem ny poddisutrustning (nu jäklar ska det bli lyxepyigt ljud!) och bollade några tankar kring boken vi vill göra. Tänkte att jag skulle berätta lite om den för er i morgon, vore kul att få er input Återkommer om detta. Nu lämnar vi måndagen och kikar på resten av veckan.

Tisdag
I dag ska jag och Niklas spela in två YouTube-klipp. Ett med mat-tema (”Niklas Mmmat” återvänder, hurraaaa!) och ett med entreprenörstema. Ska bli skitkul. Och – återigen – SÅ roligt att vi jobbar ihop!

Inspelningarna kommer nog ta minst halva dagen, så återstoden ska jag ägna åt bloggen.

Onsdag
Dagen börjar med pressfrukost hos Indiska. Efter frullen ska jag och Jossan ha ett gemensamt möte med en potentiell samarbetspartner. Sjukt kul ju, att jag faktiskt får jobba med både min kille OCH en av mina bästa kompisar. Är oförskämt nöjd med min jobbsituation faktiskt, bättre kolleger går ju inte att få.

Efter mötet är det inboxen som plöjs, och på eftermiddagen möts jag å Jossan upp igen för ett till gemensamt möte. Den här gången gäller det en idé vi tror på och vill förverkliga; ett varumärke som vi vill starta. Ska berätta mer om det också såklart, men vi börjar med det här mötet så får vi se var vi står efter det.

Innan onsdagen är slut ska jag också se till att haffa ett ex av QX där Jonathan – en av mina bästaste mänskor – är med i en artikelserie om hur det är att vara uppväxt i en mormonfamilj – och gay. Älskade Jonathan! En av mina allra, allra bästa personer i livet.

Torsdag
Förmiddagen kommer ägnas åt att spela in ljud till Babyloonz-program. Babyloonzbebisarna och draken Baba (ovan) kommer nämligen att få en alldeles egen superfräsig tecknad serie, och den behöver ljudläggas. Det är yours truly som gör alla röster, och dessa (bland annat) ska spelas in på torsdag. KUL!

Resten av dagen kommer spenderas med min dator (mail å bloggning), men det blir en kort dag för kl 15 är det sommarfest på Iggys föris. Picknick med alla barn och päron, presentutdelning till de fantastiska pedagogerna och ASGÖLLIG barnasång står på schemat. Blir gott. men kanske kallt. Det ska ju bli nästan vinter igen? Morr.

Fredag
Här har jag bara en enda punkt inplanerad. (Än så länge, det lyckas ju alltid slinka in grejer från höger å vänster som jag inte räknat med, så jag har ju insett att jag behöver lämna mer utrymme åt sånt för att slippa stress.) Det är ett möte angående ett eventuellt samarbete på YouTube-kanalen som lät spännande.

Resten av dagen ska jag skriva blogginlägg så att helgen är ”täckt” (jag vill ju att det ska finnas saker att läsa även lördag och söndag, men det finns prick noll tid att blogga då så dessa inlägg måste göras på fredagen) och se till att inboxen är städad och fin innan jag tar helg.

Ja, men det var det hele! Känns som en väldigt skön vecka tycker jag, LAGOM mycket inplanerat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!