RÄDDA LIVET PÅ EN MEDSYSTER OCH HENNES GODA LILLA BEBIS I DAG

I morgon är det Mors Dag, och min magiskt briljanta kompis Louise (mer känd som Hej Hej Vardag) tipsade mig om den finaste Mors Dag-gåvan ever – så nu vill jag tipsa vidare till er. Skänk 150 spänn (tar 30 sek via sms eller swish) och ge en fattig kvinna i Afrika möjlighet till en trygg förlossning på sjukhus. Det kan rädda livet på såväl henne som hennes lilla goda bebis.
Hundratusentals kvinnor dör varje år som en följd av graviditet och/eller förlossning och ungefär en miljon (EN MILJON!) små bebisar dör varje år för att de inte får rätt vård och omsorg. En förlossning på sjukhus kostar ynka 150 kronor. 150 kronor som alltså kan rädda livet på såväl en gravid kvinna som hennes bebis, och som dessutom ger bebisen de vaccinationer hen behöver.
Sms:a mors dag till nr 729 72, eller swisha 150 kr till 90 00 217 och skriv mors dag som meddelande för att ge bort en trygg förlossning till en medsyster. (Detta är ett initiativ från Läkarmissionen.)
Lätt den finaste mors dag-gåvan! Jättefint att ge bort i present också ju (man får en fin tackbild när man sms:at/swishat som man kan skicka vidare eller visa den man gett gåvan till).
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Åh vilken bra grej, älskar sånna här inlägg ❤️

    2017-05-27 18:15:53 http://None
    Svara
  • Men åh vilken bra present ??✨ Tänkte bara höra, vilken organisation är det som pengarna går till? Hade känts härligt att veta ?☀️ Kram på dig Vanja ?

    Märta 2017-05-27 08:54:37 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!