EN MAGISK AW MED GLAMMISAR, BUBBEL, SKRATT & GRÅT

I tisdags var ju jag på AW med mina gamla glammisar, tänkte att ni skulle få se hur PANGMYSIGT vi hade det. Bra lördagspepp, kanske? Ovan ser ni mig, Josephine, Caroline och Linda.
Vi sågs på Urban Deli och beställde in bubbel och god mat. Jag gick loss på Urban Delis löjromstoast, SÅ god!
Vi satt i en maaaaassa timmar och pratade, skrattade, skrattade och pratade. Här har vi Picklan, Malin och Lovisa.
Det var ju verkligen en speciell stämning på glammisoffice, det tror jag alla som jobbat där genom åren tycker. Där kunde man skratta, gråta och KÄNNA. Vi som jobbade där pratade om alltalltallt, och delade i princip det mesta med varandra. Det var lika mycket ett kompishäng som en arbetsplats, med extra terapiströssel on top, typ.
Det gräts ju en hel del på glammisoffice, och det gjorde det även på vår AW. Men då var det enbart glädjetårar, vi skrattade SÅ mycket.
Och det härliga var att sen vi sålde GlamMom för sex månader sen, så har ALLA som jobbade där liksom landat så himla fint i sina nya jobbsituationer. ALLA mådde bra, och ALLA hade en massa spännande skojigheter på gång.
Det känns som om GlamMom var en unik arbetsplats, och att jag och Malin byggde upp en miljö som var så himla peppande, stöttande och fin.Tack vare det skapades det magiska relationer där, och det känns verkligen som om alla gamla glammisar är verkliga vänner.
Både jag och Malin har kontakt med de allra flesta ”ex-glammisarna” på regebunden basis, och flera av dem har ju också blivit nära kompisar som vi hänger med titt som tätt. Och det är nog det jag är allra stoltast över vad gäller GlamMom; att jag VET att så många braiga brudar har trivts att jobba hos oss. Och att de har växt. Att de har utvecklats, byggt upp både självkänsla och självförtroende – och jag tror att vi hjälpt till en smula på traven på VÅGA-fronten också. Så fint, så fint.
Fnitter, fnitter!
Så tacksam att ha dessa magiska och driftiga  brudar i mitt nätverk! Josephine och Caroline har ju startat upp fantastiska Cotton Stories till exempel.
Lovisa arbetar ju numera på CUBE (som jobbar med influencers), så hon och jag gör uppdrag ihop lite titt som tätt. Men numera är hon MIN boss, skickar uppdragsmallar och ser till att jag har koll på allt som ska göras. Älskart!
Malin blev (såklart, som den stjärna hon är!) headhuntad fortare än kvickt till ett annat företag som håller på att bygga upp en webbshop och trivs som fisken i vattnet.
Och GlamMom sköts fantastiskt bra av de nya ägarna som rattar min och Malins gamla bebis med kärlek och respekt. Också magiskt. (Missa inte att de bjussar på finfin Mors Dag-rabatt på hela sortimentet tom söndag förresten! Slink in här å spana vettja!) Fantastiskt på alla fronter, helt enkelt.
Bästa hänget med bästa gänget! Once a glammis, always a glammis som vi brukar säga. LOVE YOU!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • PUSS bästa gänget

    Lovisa 2017-05-27 21:53:45 http://None
    Svara
  • Vilket härligt jäkla gäng, min dröm är att en dag ha ett sånt grymt gäng med härliga människor att jobba med, som man liksom valt ut för att de är så grymma. Underbart!

    2017-05-27 18:14:57 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!