Alla känner apan men apan känner ingen. Eller?

Finisar! Kan ni hjälpa två av mina bloggläsare med en grej? De heter Emmy och Alice och pluggar Medie-och kommunikationsvetenskap på SU. Just nu skriver de en B-uppsats om relationen mellan influencers och deras följare, och därför skulle de SÅ gärna vilja att några av er som följer mig svarar på en kort undersökning i enkätform de gjort.
Jag tycker själv att det här ämnet är sjukt intressant, därför tänker jag att jag länkar enkäten i bloggen så får ni som e pepp gå in å svara. Jag får ganska ofta kommentarer från er där ni säger att det ibland blir märkligt när det slår er att NI liksom känner MIG utan och innan, men att JAG kanske inte har någon koll ALLS på er. Och även om jag tycker att jag har rätt så bra koll på ganska många av er (gäller ju ffa er som kommenterar mycket såklart) så har jag givetvis inte benkoll på alla 30 000 mänskor som klickar in sig här varje månad. Så den här typen av relation (som jag ju såklart också har till de som JAG följer) är väldigt intressant tycker jag.
Här hittar ni enkäten, vore ju sjukt kul om ni ville delta! Har bett Emmy och Alice att skicka mig uppsatsen när den är klar, för jag tror den blir väligt spännande läsning.
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Har svarat! Har själv gjort många undersökningar och är positiv till forskning 🙂

  Kattis 2017-05-27 20:28:15 http://www.sadnesstheory.com%20
  Svara
 • Har svarat på enkäten nu! Det låter jätteintressant, finns det möjlighet att man också får läsa denna uppsats kanske..???

  Sallie 2017-05-26 21:54:34 http://None
  Svara
 • Skickat ???? Monkey do, Monkey follow ?

  Johanna 2017-05-26 20:47:28 http://None
  Svara
 • Vanja!!! Vart är dina fantastiska gula skorna som jag sett på instastorys ifrån?

  Kan inte ni prata om typ… kroppsångest i podden? Hur ser ni på det? Hur ska man tänka? Jag vet att det är så onödigt, men det tar så mycket energi från mig. Jag har alltid varit ganska normal i min kroppsform men har gått upp ganska mycket i vikt på senaste tiden, det är så jobbigt att se hur ens kläder blir för små, samtidigt som jag tänker att min kropp kanske heller inte mår så bra av det jag stoppar i mig… Men jag vill heller inte sluta njuta eller kroppshetsa eller gå över till ätstörda beteender som jag haft under min uppväxt. Har ni någonsin haft bekymmer med detta? Ni verkar ha en bra och avslappnad relation till mat, samtidigt som ni är fantastiskt snygga (så jag gärna skulle ha sett ut). Ni är mina gurus i allt så jag tänker att era visa ord kanske kunde tala mig till förstånd.

  2017-05-26 18:09:13 http://None
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Skorna är från Flattered, modellen heter Polina. SÅ fina och sjukt bekväma! <3 Superbra ämne till poddisen! detta ska vi garanterat prata om, om inte i detta avsnitt så i något annat. SÅ viktigt. Tror tyvärr att nämre 100% av alla kvinnor i västvärden har någon form av ätstörning, med tanke på allt vi matas med. Det behöver ju inte manifestera sig i extrema former för alla, men att man "tänker på vad man äter", får dåligt samvete över mat etc. Hemskt. Ingen är förskonad, tror jag. Tyvärr. Ska ta upp detta och försöka komma med några klokheter. 😉 tack finis för dina ord, vad trevligt att få vara gurus. 😉 KRAM! <3

   Vanja Wikström Momtrepreneur 2017-05-26 23:28:15 http://vanjawikstrom.se
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!