Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En tröja med klös för att vara lite skojsig

Jag tänkte att ni skulle få njuuuuta av Helgen i bilder-inlägget nu såhär på kvällskvisten, men det sket sig. Hinner inte få upp det, så jag lägger i stället upp den här snajdiga Momspon som jag egentligen tänkt lägga upp i morgon.
Men! Outfitten är från i söndags, så man kan ju faktiskt säga att jag i alla fall bjussar på en BIT av helgen, om än en kort sådan. Hursom – möt min nya favvotröja! RIVIG, skulle jag vilja säga! En tröja med KLÖS, som Stefan & Krister hade sagt sådär skojsigt ni vet.
Tröjan klickade jag hem från Gina Tricot (det var INSTANT LOVE när jag såg den på sajten), och jeansen hittade jag i söndags på Dr Denim.
ÄLSKAR dem! Modellen heter Nora, och det är en av er fina blogoliner som tipsat mig om den. ”Du måååste prova Norajeansen från Dr Denim, du kommer älska dem!” Och yes – NI KÄNNER MIG SÅ VÄL. Jag ÄLSKAR dem!
De är svinhöga i midjan (ska visa bättre bild på en annan outfit som kommer i morgon tror jag), och sen lite morotsformade. Mom jeans, typ. Och lyssna här då: de har en längd som PASSAR MINA KORTA BEN! Halleluja!
Tröja / Gina Tricot (tror jag ska klippa av mudden nertill dock)
Jeans / Dr Denim
Pjucks / Birkenstock
Fimpar / Yes, all over the place som prins Daniel skulle sagt. Så blir det när man väljer att ta en outfitbild utanför Kvarnen.
SÅ glad i min riviga tröja! Nu kommer mitt kiddo hem närsomhelst (morfar + fru hämtar alltid på onsdagar så då får jag å Niklas 1,5 extra jobbtimma), så jag säger puss å kram och Helgen i bilder kommer i morgon!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Så fin! Inspireras massor av din stil. En fråga ang korta ben 🙂 🙂 hur lång är du? Har själv svårt att hitta jeans som är i rätt längd från början. Kram!

  Andrea 2017-07-28 15:08:29
  Svara
 • Så himla fin!

  clara 2017-05-25 00:09:43 http://nouw.se/claratime
  Svara
 • Åh gillar tröjan skarpt 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-05-24 23:20:25 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Så snygg outfit! Och grattis på namnsdagen! 😉

  Ebba 2017-05-24 21:19:02 http://None
  Svara
 • wow, tröjan är så himla snygg på dig!!!!!!!!!

  2017-05-24 19:57:33 http://None
  Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!