Ett sötstarkt söndagstips

Halloj hörrni, hoppas ni haft en magisk SUNday i det galet fina vädret! Det har jag/vi, därav det obefintliga bloggandet i dag. Men! Nu har vi landat här hemma efter dagens eskapader, så nu tänkte jag i alla fall bjussa på ett litet söndagstips – nämligen min nya obsession: ingefärskolor!
Förr i tiden hade jag och Niklas dille på såna, då köpte vi dem alltid i asiatiska butiker. Det var dock ett par år sen. Men nyligen upptäckte jag att Renée Voltaire börjat göra ingefärskolor, och de är SÅ smarriga!
Jag är en sån där som tycker att det är fullkomligt POÄNGLÖST att titta på en serie, gå på bio eller liknande utan att få snaska på nåt. Och eftersom jag å Niklas tittar på serier varenda kväll så blir det liksom ohållbart att trycka ner 400 gram lösgodis i magen 7 gånger i veckan. Och då kommer dessa fiffiga kolor väl till pass.
De innehåller såklart en maaaassa (rör)socker, så SÅ himla mycket bättre än salta fiskar är de väl egentligen inte. Men grejen är att ingefäran gör dem så spicy att det liksom knappt GÅR att äta fler än ett par tre stycken åt gången. Och DET är rackarns bra för mig som annars alltid äter tills dess att jag mår illa. (Då väntar jag tills illamåendet sjunkit undan, och sen går jag på gottet igen. #InteSåHälsosamtIKnow). Dessutom är de veganska och glutenfria, kanske kan vara bra att veta?
De finns i smakerna Coconut, Mango och Peanut. Och min rangordning är som följer:
3) Vi börjar nerifrån för spänningens skull! På tredje plats kommer Peanut. De är goda, men köps endast i nödfall om de andra smakerna är slut.
2) Coconut. Den söta kokosnöten och den starka ingefäran = smarrylarry kombo!
1) Här har vi vinnaren – MANGOOOO! Absolut godast, no doubt. Fräsch, söt smak som är PERFA ihop med ingefäran. Nom nom…
Sådär, det var kvällens tips!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Dessa låter ju helt super! Vill verkligen ta och smaka på mangon !

  Emzi 2017-05-25 06:59:25 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Lyssnade precis pa senaste poddisen och ni pratade om detta med att vara osminkad. Jag bor i Florida, men forsoker vara valdigt forsiktig med att fa farg i ansiktet. Men jag har ett bra till att "vakna frasch". Under de 6 manader med lite mindre sol anvander jag lite brun-utan-sol lotion i ansiktet. Dock tycker jag att alla sorter luktar nagot, sa jag brukar ha det pa kvallen och duscha nar jag vaknar. Fargen gor att man ser lite piggare ut, lite jamnare, och bara frasch pa ett annat satt. Aven tanning mousse funkar, men det ar latt de har lite for mycket farg. Vet att vissa sager att deras hy inte tal det, men jag tror det ar vart att ge en chans, ha inte for mork farg, och anvand inte 7 dagar i veckan. Aven farga bryn och fransar ar ett tips som sparar tid och gor det osminkade ansiktet mer piggt. Sjalv ar jag osminkad 80% av veckan. Har lektion tva dagar per vecka och det ar endast da jag orkar fixa till mig. Annars ar osminkat sa skont och med glasogon tycker jag inte att man ser sa trott ut.

  Amanda 2017-05-22 00:00:53 http://thejonegard.wordpress.com
  Svara
 • Åh det där låter verkligen jättegott 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-05-21 22:32:01 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Måste provas!

  julia 2017-05-21 19:40:36 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!