Den klubbade sälen är ännu mer klubbad

Jahapp. I går befann jag mig ju i ”klubbad säl”-mode, och i dag är jag kvar. Fast ännu lite mer klubbad bara. Tack för omtanken, ni är så söta som är på mig om att ta det lugnt när det känns som att energinivån är farligt låg. Så jag har faktiskt satt mig själv i första rummet nu och bokat av de grejer jag hade på schemat i dag. Bra va?
Det innebär dock att jag missar en ljuvlig lunch där boken Beautyfood skulle presenteras. En bok fylld med fiffiga recept på rätter som ger skönhet inifrån. Lät intressant tycker jag.
Sen missar jag också mötet med mitt nya jobbgäng, eftersom jag ju byter bloggportal inom kort. Det känns riktigt trist. Men bättre att vi ses när jag är på topp, än att jag mer ”tar mig igenom” mötet, tänker jag.
Sjukt kul förresten att läsa era gissningar om vart el bloggo ska ta vägen. Två stycken trodde Loppi. Mama hoppades någon annan på. Elle, DV och United Influencers var ytterligare gissningar. En av er skrev att hon trodde att jag skulle överraska er, det var roligt tycker jag. Att vara oförutsägbar känns ju rätt så fräsigt, liksom. Inom kort får ni se, fler gissningar emottages tacksamt. Så kul att läsa som sagt. Behöver ju roa mig i dag.
Nu tänker jag spendera resten av den här dagen på soffan och ladda energi. Ska också skriva veckans Helgen I Bilder-inlägg, det kommer om ett litet slag. Kram så länge!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!