Misslyckade nakenplåtningar och SKA jag och Niklas ha ett andra barn?

God morgon och happy clappy PODDISDAG! Ni FÅR INTE missa detta avsnitt faktiskt, jag tror det kanske kan vara det bästa vi spelat in!
Ni får höra den rafflande fortsättningen från förra veckan – hur har Niklas reagerat på min önskan om ett andra barn? Vi bjussar också på väldigt personliga stories om misslyckade nakenpreggoplåtningar (Vanja) och lika misslyckade sexy selfies (Jossan). Dessutom avslöjar Jossan att hon är kär!
 
Vi hittas där poddar finns. Och hörrni, missa inte att gilla oss på Facebook – där kommer det inom kort att dyka upp en rackarns lyxig tävling!
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Lyssnade på avsnittet idag och älskade det! Sexavsnitten blir ju ALLTID bäst! 😀

    Amanda 2017-05-13 16:00:25 http://www.prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • På tal om avsnitt 100. Mitt önskemål är tyvärr väldigt arbetsdrygt men skulle vara roligt om ni blickade tillbaka i vissa gamla avsnitt. Spela upp någon snutt här och där för att kommentera och spinna vidare. Men det hundrade avsnittet får oberoende ämne gärna vara gottiga 2 timmar 😀 <3

    Johanna 2017-05-10 19:29:58 http://None
    Svara
  • Hej Vanja liten fråga om loppisen på söndag, är det krav på att ha swish eller funkar det med kontanter! Jättebra poddis den här veckan föresten <3

    Astrid 2017-05-10 07:08:36 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!