Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vinn finaste retroprintsen!

                                                                                        I stolt samarbete med Framkalla
Kolla kolla vad flådigt jag pimpat dörren till Iggys rum! Jag tycker det är så sjukt fint att inreda med bilder. Om ni känner detsamma och också blir sugna på att printa ut bilder så tycker jag DEFINITIVT att ni ska spana in min Instagram i kväll runt klockan 21. Då bjussar jag nämligen på tävling i samarbete med smarta appen Framkalla (där jag ju gjort både printsen ovan och den här fina tavlan) som ni garanterat kommer älska. Missa inte! Jag hittas på @vanja_wikstrom.
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Vanja Wikströms webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!