En ny familjemedlem

Kolla här då, vi har blivit med misse! Säg hej till vår nya familjemedlem Katten Jansson som vi hittade på loppis i går för en ynka hunka.
Hela familjen är redan ofantligt förtjust i Jansson, och vi har dessutom hittat väääärldens bästa plats för henne (honom?) i Bara Vara-rummet. Ska såklart ta lite bilder så att ni får se. Coming soon i el bloggo!
Hoppas ni haft en göttig helg annars, det har vi. Den blev inte alls som vi hade tänkt oss (sjukdom satte P för vansinnesdansande på faster Olivens brakfest i går kväll (vi spenderade kvällen i soffan istället), men vi tar igen lite skoj i dag genom att gå på Swedish Young Chef Award där Sveriges bästa kockelev ska utses. Smarrig middag står på schemat.
Och – bara för att förtydliga om någon blir tokig på oss för att vi rör oss ute bland folk fast vi är sjuka (det har ju hänt förr he he) – så är det enbart Niklas som är sjuk. Han har en sabla seg bihåleinflammation tyvärr, och eftersom vi har ett sjukt viktigt möte för Babyloonz räkning på tisdag gör han vad han kan för att bli så frisk som möjligt tills dess. Då får dessvärre brakfesten stryka på foten, men en tidig middag på lokal funkar.
Hinner nog inte skriva några fler inlägg i dag, men vi hörs i morgon igen. Kram tills dess!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!