Litet tips till lata föräldrar (som jag själv)

Morrn morrn! Passar på att komma med ett litet tips denna fredagsmorgon, som ni kanske kan ha nytta av i helgen? Vi bakade nämligen kakor med Iggy nyligen (vilket var SÅ uppskattat!), och lat bekväm som jag är hittade jag ett vääääldans smidigt sätt att göra det på som jag bara måste få dela med mig av.
Här ovan ser ni smeten på plåten, visst ser kakorna proffsiga ut? De innehöll bland annat vit choklad och tranbär. ”Ååååååååhhh vad smarrigt, men det låter komplicerat!” hör jag er säga nu. Men NEJ! Nu kommer det fiffiga, spana in detta:
Det var kaksmet (fast torr alltså, alla ingredienser låg i skikt ovanpå varandra) PÅ BURK! Så GENIALISKT ju! Hittade denna på Ica, och allt man behövde göra var att dumpa innehållet i en bunke och tillsätta ägg. Röra ihop och lägga ut på bakplåt. PERFEKT för lata bekväma päron – och otåliga kiddos!
Här är de färdiga kakorna! Sjukt smarriga blev de; saftiga och sega i mitten. Mmmm…
Iggy var glad å stolt över resultatet och tyckte det var skitkul att baka. Och la mama slapp grotta ner sig i bökiga recept, handla massa ingredienser som används sällan och tar massa plats i skafferiet, samt fick en räkmacka till:
  1. Skojig stund med litet barn.
  2. Svingoda kakor.
  3. Massor av (lättförtjänta!) feelgood-poäng på föräldrafronten.
Bra grej alltså, det här med kakor på burk!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!