Jag har hittat min inre nallebjörn

Hej från studion!??Kör en snabb uppdatering via mobilen. Har lagt voice overs på ett nytt jättefint Babyloonzprogram hela dagen, och ljudläggarhatten passade, för det har gått toppen!???

Här får ni en liten sneak peek! Jag har ljudlagt björnen Nani, så man skulle kunna säga att jag roat mig med att hitta min inre nallebjörn idag. En vanlig ovanlig dag på jobbet, med andra ord.??

Älskar att mina (och våra, Niklas är ju med i studion förstås #BabyloonzPappa) dagar kan se ut såhär. Vi hoppas ju såklart att Babyloonz kommer bli stort, men när man är entreprenör är det verkligen resan som e målet, man har SÅ kul på vägen!
Och när man når målet är det dags att göra nåt nytt, så ”målet” är egentligen bara den naturliga övergången till nästa projekt. Där vägen börjar från början igen. 
Nu har vi en kort lunchpaus, och jag har mumsat i mig en fiskburgare i Teatern. Mums! Älskar fiskburgare…??
Börjar dock bli dags att ta tag i nästa avsnitt, så nästa punkt blir att haffa en cappo på fabrique, och sen slinka tillbaks till studion och hänga med min inre nallebjörn igen. Häng med på insta stories vettja: @vanja_wikstrom!??
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Så kul att se vad som händer bakom kulisserna! 😀

  Amanda 2017-05-06 22:15:50 http://www.prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Oj där kom inte allt med ☺️ Fortsättning: med tjejen och björnen, skrivit manus, filmat osv. Eller är det något ni köper in och lägger på nytt ljud/översätter? 🙂 spännande att veta hur det går till bakom kulisserna om du förstår hur jag menar. ÄLSKAR allt ni gör! Blogg, youtube, podd osv ???

  2017-05-05 20:19:02 http://None
  Svara
 • Spännande 😀 en sak jag har funderat på, hur funkar det när ni gör tex ett sånt program som det med björnen. Är det något ni själva spelat in, alltså med tjejen

  2017-05-05 20:16:52 http://None
  Svara
 • Är det succèblusen?! Sååå fin:) Var hittar man den???

  Katja 2017-05-04 16:13:41 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!