Bilder jag aldrig raderar, del II

För ett tag sen skrev jag ett inlägg om bilder i mobilen som jag aldrig raderar. År efter år, så ligger de kvar. Förstås av en anledning. Eftersom det inlägget blev så rackarns uppskattat tänkte jag att vi gör en serie av det. Så här kommer del II.
Vi börjar med att spola tillbaka till tidigt 80-tal. Jag var väl kanske tre, fyra och min bror Markus var väl 1 eller 2. Varje år skulle det tas julkort som sen trycktes upp och skickades till släkt och vänner. Och givetvis var det vi kids som skulle pryda dem. Här ser ni oss i våra flottaste julstassar, kläder som mamma sytt (notera M:et på Markus bröstficka).
Men. Varje år hände EXAKT samma sak – vi började tokbråka under fotograferingen. Det slutade ALLTID med tårar. Att sitta blick stilla bredvid varandra och se ”glaaaaaaada” ut, var ett säkert recept för kaos.
Den här bilden tycker jag är så ljuvlig, för här har pappa liksom knäppt en bild preciiiis när vi börjat bråka. Jag hade förmodligen retat Markus (jag var en riktig retsticka), och till slut lackade han ur och ville lappa till mig. Ser dock ut som om jag har fångat hans lappande hand mitt i själva…lappandet, liksom.
Nu hoppar vi fram till hösten 2011. Bilden är tagen i vår gamla lya, och Niklas messade den till mig med ett meddelande i stil med ”Här kommer ett hej från din heta man!”, eller nåt liknande. Och eftersom han var både rolig och het på bilden sparades den ner, och har ännu inte raderats. Han är ju för göllig på den, på nåt löjligt sätt.
När 2011 precis hade blivit 2012 befann jag mig på en märklig men magisk fest i New York. Det var Sleep No More´s efterfest. Alla hade masker (och öron!), det var rött, det var sammet, det var dunkelt, det var fantastiska liveband som spelade och dunkande dansgolv.
Jag och Oliven tog en selfie på toaletten. Inte en särskilt bra bild alls, men en fin reminder om ett 2012 som började alldeles magiskt.
Någon vecka efter att nyårsselfien togs, befann jag mig bland sand, sol å surf – i Costa Rica. Det var andra året i rad vi var där, och den här gången var glammis-Malin med på resan. Här hade vi precis surfat, och försökte kirra en cool hang loose-bild.
Det gick sådär. Vi fick aldrig riktigt någon koll på hur fingrarna skulle vara.
Hoppa på stranden var vi desto bättre på, och denna bilden älskar jag. Den här resan var SÅ fantastisk! Just precis den här stranden hade vi tagit oss till genom djungeln på fyrhjulingar.
Vi hängde där hela dagen, och kunde för våra liv inte förstå varför denna vackra strand var alldeles folktom. Tills vi åkte hem igen, och såg alla skyltar om ”DANGER! CROCODILE WATER!” som vi lyckats missa på ditvägen.
Den här bilden på mig som fejkpreggo har jag heller aldrig raderat. Tycker den är skojig. Jag och Malin gjorde ju verkligen ALLT själva vad gällde GlamMom, här plåtade vi gravidstrumpbyxor till webbshoppen. Malin höll i kameran och jag modellade.
Vi avslutar del II med den här bilden från sommaren 2012. Jag och Niklas, pussandes i Sandhamn. Man kan aldrig ha för många pussbilder i sin mobil ju. Gamla som nya.
Vad säger ni, var det lika skoj den här gången? Ska vi fortsätta denna serie lite då å då? Jag har måååånga bilder kvar att visa, om ni vill. Här hittas del I.
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Kul inlägg

  2017-05-06 16:54:08 http://None
  Svara
 • Ja absolut mera av sånahär inlägg 😀 Så roligt att se!

  emzi 2017-05-06 13:54:48 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Kul inlägg!

  Hanna 2017-05-04 22:03:47 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Ja så kul att se gamla bilder ibland, så fortsätt gärna. Får en påminnelse om jag måste måste spara mer foton, är sämst på det. Funderar på att gå in och beställa i appen du tipsar om! Tala om ett par som åldras så jädra snyggt och ungt!!

  Åsa 2017-05-04 21:50:48 http://None
  Svara
 • Hahaha, historien om krokodilstranden. Fy så läskigt! 😮 Jag ser gärna en fortsättning med fler sådana här inlägg!

  Amanda 2017-05-04 12:25:11 http://www.prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!