Tre saker jag ser fram emot med den här helgen

Nummer ett: Att få hänga med den här myskorven på en Silja Line-båt i morgon där det tydligen ska bjussas på lekland, disco och mumsig barnvänlig lunch. Kommer ju bli episkt.
Nummer två: Fylla år! På söndag blir jag 39 bast – hurra, hurra, hurra, hurraaaa! Ska käka Valborgsmiddag hos farmor Barbro, så jag ser fram emot smarrig mat, härlig majbrasa och kanske lite fyrverkerier. Och extra många kramar från myskorven och skatten då, förstås. 
Nummer tre: På måndag ska vi och Oliven, Ruben å Mackanrackarn på Kolmårdens säsongspremiär! Det blir en heldag med djurspaning, karusellåkning och rackarns glada kids. Ett episkt upplägg det med.
Härlig helg va? Nu önskar jag er en riktigt fin fredagkväll
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Kryssning! ? en av de härligaste upplevelser jag gjort med Ian! Är det bara på båten eller går ni iland också?

  Johanna 2017-04-29 11:04:05 http://None
  Svara
 • Och vi ser fram emot att läsa om allt! 😀

  Amanda 2017-04-28 21:53:52 http://www.prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Håller med om Majas kommentar, så himla bra beskrivning:) Vilken fantastisk helg för Iggy, han kommer somna i ett lyckorus på måndag 🙂 Trevlig helg och grattis i förskott om jag inte hinner (glömmer;) gratta dig! 39 är verkligen inte en ålder du ser ut att vara i, på riktigt! 28-29 ser ju både du och Niklas ut att vara. Kram

  Åsa 2017-04-28 21:04:30 http://None
  Svara
 • Hej!

  Jag bara undrar över hur du reflekterar gällande Kolmården (och förra året Parken Zoo) och djurparkers djurhållning? När ni var på Bali var ni väldigt upprörda över hur sköldpaddorna hade det medan detta går okommenterat förbi.

  Hoppas ni får en fin helg! Grattis i förskott! 😀

  Sofia Holmdahl 2017-04-28 20:50:57 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!

  Jag vill bara säga tack för en peppig och inspirerande blogg! Jag läser några bloggar regelbundet men har efter att av en händelse snubblat in på din blogg slutat läsa ett par av dem på grund av att jag kom till en viktig insikt – nämligen att man ska bli glad, inspirerad och lite hungrigare på livet efter att ha läst en blogg. Inte känna sig stressad och otillräcklig. Jag ville egentligen bara credda dig lite för att du faktiskt lyckas med det där förstnämnda och önska dig och familjen en trevlig och mysig helg!

  Maja 2017-04-28 20:02:18 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!