Fyra vardagsglädjefavoriter just nu

Det kommer inte som en överraskning för någon av er att jag gillar vardagsglädje. Eller att jag har ett stilintresse. Därför är det såklart rätt så rackarns naturligt för mig att kombinera dessa båda favoritområden.
Just nu har jag fyra raringar som skänker extra energi på både vardagsglädjefronten och stilfronten. Ska vi kika på dem? Klart vi ska! Fjäderörhänget ovan är en av dem. Vi tar en närmre kik…
Så fantastiskt fint! Jag är ju framförallt en silverbrutta som ni vet, men när guldet liksom är lite ”skitigt” och dessutom kombineras med silver kan jag tycka att jag passar i det med.
Fjädern i örat ovan är liksom ett perfekt exempel på när guld, silver och stenar gifter sig på ett sådär ljuvligt bohemiskt sätt. Älskart! Från Rebecca Minkoff.
Och när vi ändå är inne på bohemiska metallgiftermål och fjädrar – även runt handleden sitter det numera en sådan. Syster till fjäderörhänget såklart, också från Rebecca Minkoff.
De här skorna tycker jag är helt magiska! Köpta på Mango i Portugallien. Har dock inte haft dem så mycket, för dessvärre är de inte i läder (köper ALDRIG plastskor annars, men just de här kunde jag inte motstå), vilket gör att de inte är särskilt bekväma. Sitter i skrivande stund med inte mindre än 4 (!) Compeed på varierade ställen på fossingarna, efter dagen då jag rantade runt i ormraringarna ovan.
Kan ändå inte låta bli att älska dem. om inte annat får de bli en inredningsdetalj. Ska nog försöka leta rätt på ett par liknande i skinn dock, så att mina fötter mår bättre och för hållbarhetens skull. Tips emottages gärna!
Avslutar med denna fantastiska vardagsglädjekreation. Ni har sett den förut, och ni kommer få se den igen. För jag ÄLSKAR denna väska! Även den är från Rebecca Minkoff (jag sa ju i ett tidigare inlägg att jag blivit besatt av hennes fina grejer…), och lika fin att låta hänga framme som en inredningsdetalj, som att bära på stan.
Och som sagt – har ni tips på var man kan hitta ormskinnsprintade ankelboots, så shoot!
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!