Thaaaaaanx gullpluppar!

Men TACK! Ni e bäzzzt, ingen protezzzt, zom jag kanzke zkulle zagt om jag älzkade att byta ut S mot Z. Men det gör jag ju inte, så nu slutar vi med det.
Grymt bra feedback på det här inlägget, TACK för att ni tar er tid å tycker till! Det är ju liksom det som gör att vi tillsammans kan göra el bloggo ännu bättre, heja heja!
Jag tar med mig denna feedback som är guld värd:
 1. Jag ska börja plåta mer med finkameran igen för att få upp kvallen på bilderna (sorryborry, varit lat på denna front på sistone, I know).
 2. 2-3 ”Dagen i Bilder”-inlägg i veckan räcker, då får en bra blandning plats i el bloggo.
 3. Just dessa inlägg kan bli en smula långa tycker några, så jag ska dela upp dem lite mer, göra fler inlägg av bildskörden. Men utan att tappa bort känslan av att man får hänga med under en dag såklart.
 4. Jag ska sluta äta kassiakanel. Helt off topic, men tack för att ni bryr er om mig och tack för att ni har koll! Läs detta, ni andra kanelälskare, tips tips!
Kram och tack fina fina ni för att ni engagerar er, det betyder verkligen ALLT! Eller AZZT, zom jag kanzke zkulle…näää, nu lägger vi av med det där va? Det var bara roligt en gång. Nu fortsätter vi med dagen, hörs senare!
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hade ingen aning om kanelen förresten! Nu äter jag väldigt lite kanel så det är säkert ingen större fara än att ta typ en alvedon eller liknande. Min lever klarar nog det liksom men det är ju superviktigt att veta om man har barn!

  Amanda 2017-04-26 23:36:33 http://www.prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Håller med Isa om bilderna och jag tycker faktiskt att mobilbilder är charmigare! Du är bäst!

  Amanda 2017-04-26 23:33:21 http://www.prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Vill också passa på att ge lite feedback <3
  Jag ÄLSKAR din blogg och det är faktiskt den enda blogg jag läser regelbundet(flera gånger om dagen)
  Jag tycker i princip alltid att du får till det och att din mix av inlägg är perfekt. Men de dagar du "är borta" så saknar man dig väldigt mycket och ganska ofta kan det gå flera dagar(ofta på helgen) där det liksom inte kommer något. Så istället för de lååååånga inläggen som kommer ibland och enligt mig är för mycket bilder(går inte att ta in så mkt på en gång) så lägg istället krut på att tidsinställa lite inlägg till helgen.
  Du får mer än gärna lägga upp/göra fler samarbeten. Du förtjänar att tjäna pengar på bloggen och du brukar välja ut bra grejer att samarbeta med så mer sånt gärna.

  2017-04-26 12:47:26 http://None
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Tack goding, blir ju otroligt glad av alla fina ord! Och vad sött att du önskar mig mera samarbeten, GULLE! 😀 Jättejättebra feedback, ska ta till mig det till 100%! KUL ju, att vara så saknad på helgerna ha ha! Mer helginlägg coming up! <3

   Vanja Wikström Momtrepreneur 2017-04-26 12:51:36 http://vanjawikstrom.se
   Svara
 • Brukar köpa ekologisk "riktig" kanel på Paradiset, så kan man öööösa sen på gröten och kaffet mmmh <3 eller smörsteka äpplebitar i kanel o ha på gröten <3

  Josefin 2017-04-25 19:25:17 http://None
  Svara
 • missade inlägget där du ville ha feedback, du vet ju att jag gillar bloggisen men jag måste ju alltid lämna något ord ändå 😉 Tycker dina vardagsinlägg är mysiga och jag får alltid en bra känsla av dem! tycker inte du ska lägga alltför stor vikt vid att bildkvalle måste vara bättre. Känns som de flest går in på din blogg för good vibes och då gör det inget med lite *korniga* bilder 🙂 Jag tycker det vore fint med lite mer realtid-inlägg. Lite såhär "nu sitter jag på kontoret, ska snart iväg och luncha med Bettan.." eller vad du nu gör. Lite kortare "live-update" liksom om du förstår vad jag menar? som vardagsbabbel med oss som inte behöver vara världslånga. KRAM!

  ISA 2017-04-25 13:29:06 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!