Outsägligt stolt!

                                                                                       I det här inlägget förekommer reklam för Babyloonz
God eftermiddag! Nu är jag sådär OUTSÄGLIGT stolt igen, för jag och Niklas har precis släppt det första avsnittet av en ny barnprogramserie på Babyloonz YouTubekanal: ”Lära Med Leksaker”!
Precis som det låter, så handlar det om att man ska lära sig med leksaker. I första avsnittet leker vi med Noaks Ark och alla djur som får plats där.
En tiger, till exempel!
Vi tittar närmare på tigern och pratar om vad som kännetecknar just det djuret.
När leksakstigern klättrat ombord på arken kikar vi på en riktig tiger.
Och när alla djur är ombord slinker arken ut på äventyr! Här har de hittat ett sötvattenhål där djuren kan dricka.
 
Precis som de flesta av våra barnprogram riktar sig ”Lära Med Leksaker” framförallt till små barn, någonstans mellan 0-4 år (många äldre gillar dock också Babyloonz har vi märkt). Iggy är superförtjust i Noaks Ark vilket är sjukt kul.
Hoppas ni tycker om programmet! Testa MER ÄN GÄRNA på era egna kids om ni vill, och kom MER ÄN GÄRNA med feedback. Det är verkligen guld värt och vi tar med stort intresse till oss era tankar! Vet ju att några av er är pedagoger och jobbar inom förskolan, ni får heeeeemskt gärna också komma med feedback såklart.
Jag träffade urgulliga Anja Forsnor på en juiceinspirationsfrulle hon hade i morse, och då berättade hon att hennes lilla Lily ÄLSKAR Babyloonz. Blev så rackarns in i bängen KALASGLAD, och megasuperduperüberstolt!
Jag och Niklas försöker skapa de program för små barn som vi själva saknar på YouTube, och göra svenska versioner av sånt vi tycker är bra (ALLT är ju på engelska! *grrrr*). Och då är det liksom MAGISKT att få höra att det finns fler än vi som tycker det vi gör är vettigt och bra – och underhållande! Att kidsen blir glada, och att föräldrarna känner sig trygga med innehållet.
Jag tror verkligen, verkligen, verkligen på Babyloonz och jag tycker att vi fyller ett hål på marknaden för små barn som känns viktigt. Är så stolt, och kommer fortsätta att drömma stort om allt vi kan, vill och kommer att göra på vår Babyloonz-resa!
Och hörrni – nu ber jag er om en tjänst. Om ni skulle kunna gå in på klippet (klicka här) och ge en tumme upp och / eller skriva en kommentar vore det fantastiskt. Ju fler upptummar och kommentarer man får den första tiden efter att man publicerat sitt klipp, desto fler pluspoäng får man av YouTube vilket gör att klippet rekommenderas till fler och syns mer. Så om ni skulle palla gå in och klicka i upptummen/skriva en kommentar skulle det verkligen hjälpa oss på traven rätt rejält. TACK! <3
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Nu har ju inte jag barn men jag tycker ändå att dessa videor är så himla fina och pedagogiska när jag kikar snabbt. Gillade på youtube och hoppas att Babyloonz fortsätter spridas!

  Amanda 2017-04-26 23:45:00 http://www.prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • omg sökte upp din blogg här för att skriva till dig att ni MÅSTE fixa mer avsnitt av babyloonz, sonen har precis haft första öroninflam o enda som duger när han ska äta(matvägrat 1v) är "lära med djur" <3 han ÄÄÄLSKAR babyloonz o Iggys danslåt men vissa(jag) börjar kunna texterna lite väl bra nu så ja hade tänkt kika in o be snällt om mer av er. OCH SÅ HAR NI REDAN FIXAT NYTT!! guuuuld! häls en mamma från Finland. kramisar

  hanna 2017-04-26 09:08:48 http://None
  Svara
  • Svar på hannas kommentar.

   men åååååhhh! Blir så GALET glad! <3 Tack så enormt mycket för peppen, det kommer komma maaaaassor med nya program nu under våren, så håll utkik! En ny version av Babyloonzappen kommer också ut inom kort, så att man alltid kan ha allt material med sig, även offline. 🙂 Tusen tack för grymt härlig pepp, och hoppas att lillen blir bra nu! Massa glada kramar från oss till er! 😀

   Vanja Wikström Momtrepreneur 2017-04-26 10:07:31 http://vanjawikstrom.se
   Svara
 • fiffigt sätt att lära sig på verkligen

  Veckomagasinet Anne von Porat 2017-04-25 21:57:45 http://veckomagasinet.com
  Svara
 • Då får jag klä på mig fd. pedagog i förskolan, beteendevetar och forskningsassistent-på-barns-utveckling-hatten och ger en kommentar här då 🙂 Jag tycker att det är jättebra att du sätter ord på saker, färger, placeringar. Att du räknar med barnet och att ni har vanliga leksaker som många barn har hemma i ert program. Jag tror det kan inspirera till mer lek med de saker man har hemma. Jag tänker också att det säkert inspirerar föräldrar till hur man kan prata med barnet om det man gör och det man ser. Man lär sig så otroligt mycket i leken och att prata om vardagliga saker med sitt barn. Tumme upp 🙂

  Paulina Gunnardo 2017-04-25 21:04:18 http://paulina.gunnardo.se/blogg
  Svara
 • Hade en kille som hellre titta på lära med leksaker än Bolibompa ikväll. Bra betyg från Malte, 1,5 år. Kramis

  Paulina 2017-04-25 21:02:48 http://None
  Svara
 • Haha ?? måstes tydligen ses 2 gånger på raken

  Johanna 2017-04-25 17:06:42 http://None
  Svara
 • Yay! Du hade gärna fått hojta till för några dagar sen ren ? Ian ser på det nu och han är knäpptyst (full koncentration alltså) Bra betyg!

  Johanna 2017-04-25 17:00:27 http://None
  Svara
 • Ni är så duktiga

  Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! 2017-04-25 13:39:34 http://www.joannahalvardsson.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!