Hur gick det för mig med outfitkopierandet då?

God kväll! Som utlovat kommer här resultatet av mina försök att kopiera Hanne Tørseths blommiga kimonolook som jag ju nämnde i morse. Hur lyckades jag då, tror ni? Well, här ovan får ni en liten försmak…
…och här kommer hela outfitten, tadaa! Visst blev det ganska bra? Inte 100% rippat, utan sisådär lagom inspirerat liksom. Är sjukt nöjd. ”Copy With Pride” heter det ju! Ett motto som jag (å Per Gessle) lever efter.
När jag gick ut i morse regnade det, och när jag gick hem från Drömmis efter att ha skypepoddat med Jossan var det snöstorm. Inte det mysigaste av väder direkt, men det är just precis såna här dagar man som allra mest behöver klä sig själv i färg och blomster. Våga Vägra Vinter, liksom.
När aprilvädret vägrar bjussa på solsken och värme får man kirra vårkänslorna själv istället, funkar bra det med. Blev SÅ mycket gladare av att ha på mig den här ljuvliga kimonon i dag!
Pjucks / Zara
Jeans / Gina Tricot
Tisha / Twist & Tango
Kimono / Zara
Nu är det godnatt, vi hörs i morgon!
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!