Tre saker som gör mig glad denna Happy Friday

  • Det viskas om att det ska bli en ANDRA SÄSONG av magiska Big Little Lies, wooohooo! Bokstoryn som miniserien baseras på hinner ju bli klar på de sju avsnitt som hittills gjorts, men författaren har blivit tillfrågad om att skriva en fortsättning. Så nu hoppas vi på det! Dessutom – inte ofta man springer på en serie där nästan SAMTLIGA intressanta (huvud)roller är kvinnliga. Så ur ett feministiskt perspektiv tycker jag också att det är på sin plats att vi får en fortsättning av BLL, så att den sneda statistiken vad gäller manliga och kvinnliga karaktärer som har nåt intressant att säga jämnas ut åtminstone en smula.
 
  • Och hörrni. På tal om feminism. Har ni inte sett ovan tal av lysande författaren Chimamanda Ngozi Adichie än, så GÖR´T. Bara GÖR´T! Och maila klippet till de ni (förhoppningsvis inte) har omkring er som tycker feminism är nåt dåligt, eller nåt som kanske ”inte behövs längre”.
  • Den här boarden på min Pinterest (litet kollage ovan av det som finns där). Det är Bara Vara-rummets board, och sakta men säkert fylls den med saker som förhoppningsvis ska få flytta in i rummet även irl. Än så länge håller vi bara på att skissa, men känslan vi vill få till tycker jag redan finns där. Snart ska vi börja klicka hem grejer och bygga upp världens härligaste matsal med tillhörande myshörna! Är vi på rätt spår tycker ni?
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • vet du vart bordet är ifrån? hur fantastiskt!!

    Louise 2017-04-24 11:34:48 http://None
    Svara
  • Jag läste faktiskt boken som ligger som grund för serien Big little Lies tidigare i vår, kan knappt vänta innan jag får sätta tänderna i serien! Boken var super! <3

    2017-04-23 20:52:08 http://None
    Svara
  • Åh älskar såna här inlägg! Blir så pepp ju!

    Moa 2017-04-22 21:44:05 http://None
    Svara
  • Hej! Var kommer korgstolen ifrån? 🙂

    Anna 2017-04-22 13:04:09 http://None
    Svara
  • Gillade videon till viss del men störde mig tyvärr alldeles för mycket på hur cis-normativ och transexkluderande den var så stängde av den efter en stund. Kan dock säkert vara bra för de som inte är så insatta i feminismen!

    Tror absolut att ni är på rätt väg med inredningen, matsal blir perfekt och er smak är ju helt suverän! 😀

    Amanda 2017-04-22 00:30:18 http://www.prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Åh, fler sådana här inlägg, tack! : D

    Hanna Louise 2017-04-21 21:35:23 http://hannalouise.itgirls.se
    Svara
  • Jag har också en fråga (Elaine har frågestund och såg en så bra fråga där). Vilka egenskaper, som du nu redan kan se, har Iggy fått av dig respektive Niklas?

    Johanna 2017-04-21 19:27:41 http://None
    Svara
  • Vilket fantastiskt tal!

    emzi 2017-04-21 16:53:41 http://emmelemzi.com
    Svara
  • hej! 🙂
    en liten rolig fråga 🙂 hur träffades du och Jossan? hur blev ni vänner? 🙂 hade också önskat att jag hade en vän som jag kunde dela samma intresse med, typ som ha en podd tillsammans eller bara känna en som också bloggar för då kan man ju ge varandra tips =)
    hoppas du får en bra helg =)

    2017-04-21 13:28:15 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!