Så pass snygg i dag att det blir måååånga bilder

Nu när vi frossat i sommarkläder på Momspofronten ett tag, tänkte jag bjussa på något som passar något bättre i Estocolmoklimat. Och håll i er, för det blir MÅÅÅÅNGA bilder!
Jag blev nämligen så rackarns snygg på så himla många att jag helt enkelt inte kunde (eller rättare sagt inte ville ha he) välja bort en endaste en. Så får det vara tycker jag; när man får feeling på sig själv så ska man verkligen VÄLTRA sig i det. För tyvärr händer det ju kanske inte så ofta som det borde. 
Tycker mitt hår är så fint just nu! Har tvättat det en gång sen jag färgade det det lila, och nu ser det alltså ut såhär när färgen släppt en smula. Lavendel upptill, med blåa toner i topparna.
Min lekmannateori är att de blåa pigmenten biter sig fast i de mest porösa och slitna delarna av håret, och att det är därför mina toppar är blåa. Sjukt fint i alla fall, tycker jag.
Oliven sa i Portugallien att jag börjar se ut som en My Little Pony, och det ÄLSKADE jag. MLP ska helt klart bli min nya hårförebild!
Nu kör vi en Momspo!
Pjucks / Zara (megasuperduperfavvos, har ju dem typ JÄMT)
Jeans / Gina Tricot (också en favvo, modellen heter Leah och jag har dem i tre färger tror jag)
Tröja med paljetter / Lee (mera paljetter åt folket!)
Fluff / Zara
Solisar / Ellos
Känsla i kroppen / SNYGG!
Är så rackarns förtjust i det här fluffet, vardagsglädje DELUXE liksom! Och känns faktiskt lite My Little Pony-aktigt, nu när jag tänker efter. Hmmm. MLP kanske inte bara ska vara min hårförebild, utan min stilförebild överlag? Vem älskar inte den här looken liksom?
Kej hörrni, nu ska jag jobba vidare. Komsi komsi tillbaka i kväll, för lite senare i dag ska jag avslöja ett projekt som jag är väldans stolt över och som jag hoppas att ni ska tycka om. När jag tänker efter går det faktiskt lite hand i hand med MLP-looken, ha ha! Vi ses senare!
Ps – För er som blev lite shoppingsugna nu kan jag avslöja att jag delar ut en rätt så lovely rabattkod på ett rätt så lovely shoppingställe på min Insta Story i dag, slink in å kolla på @vanja_wikstrom vettja!
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!