Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

”En vaginal förlossning var aldrig ett alternativ för mig”

Här kommer ett klipp för alla er som är intresserade av förlossningar och / eller hur det är att föda med planerat kejsarsnitt. Tillsammans med Rosanna och Elin deltog jag nyligen i en miniserie på Gravid Vecka För Vecka´s YouTubekanal, och i det här första avsnittet berättar vi om våra förlossningar; hur de gick till, vad som kändes bra och vad som kändes dåligt.
Vi har alla tre fött på olika sätt, jag berättar bland annat varför en vaginal förlossning aldrig var något alternativ för mig – och hur jag upplevde att det var att föda med planerat kejsarsnitt.
LÄS MER:
Följ min graviditet från vecka 18 fram till och med förlossningen i den här webbteveserien
Läs det här inlägget om varför jag tycker att kejsarsnitt ska vara en juridisk rättighet för alla kvinnor
Läs del 1 av min förlossningsberättelse här
Läs del 2 av min förlossningsberättelse här
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Intressant och avslappnad video! Så himla intressant att få höra olika historier om helt olika förlossningar och så bra att det pratas om detta! Lilla bebisgästen var ju också hur gullig som helst 😀

    Amanda 2017-04-20 12:28:04 http://www.prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!