Niklas gästar poddisen: ”Vanja bär byxorna i vårt förhållande!”

Happy clappy poddisdaaaaag! I dag är ingen vanlig poddisdag, för i dag är det premiär för Veckans Gäst. Först ut är ingen mindre än min rara skatt, och han berättar om alltifrån hur det kändes första gången han såg mig (myyyyz) till hur det är att leva med extrema sömnproblem (inte lika mycket myyyyyz).
Vad tycker han egentligen om att jag kan gå 19 dagar utan att tvätta håret – och kallar han sig själv feminist? Åsså massor däremellan såklart, en djuplig blandning som vanligt!
 
Lyssna gärna, vore sjukt kul att höra vad ni tycker om att vi tar in en gäst också – tummen upp eller tummen ner för det?
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
  • SÅ kul att Niklas var med, älskade avsnittet 😀

    Amanda 2017-04-08 02:08:29 http://www.prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Hejssan! Ville bara komma och tacka er för denna fina poddis ni skapat! Ni räddar mig alltid när jag ska köra långa sträckor hem till föräldrarna. Pantar alltid på poddarna till resorna så jag har något att lyssna på haha.. Idag skulle jag igen köra och hade haft en riktig bajs dag, men er poddis räddade verkligen dagen 🙂 Tack så himla mycket!!! <3

    Lise 2017-04-06 22:04:04 http://None
    Svara
  • HEJ! Har inte lyssnat på podden ovan än, men ville bara säga att jag är helt hooked på era vloggar. Så himla mysiga! Upptäckte dig genom podden för något år sedan och lyssnade på några bra avsnitt men fastnade inte helt (lyssnar hellre på lite lugnare poddar som tex dokumentärer och amerikanska radiopodcasts, alltså ingen form av diss, bara personlig preferens). Vloggen däremot! Upptäckte den på youtube igår och har nu sträckkollat igenom alldeles för många avsnitt. Så fint att få följa er familj och inredningsresa med lägenhetsbytet. Ni är både inspirerande och härligt "normala" och verkar båda två vara otroligt sympatiska personer. Det är så skönt att ni, även om ni framstår som en drömfamilj, är öppna med utmaningarna i föräldraskapet och relationen. Älskar formatet som det är nu, men om ni vill mix it up ser jag gärna mer av skönhet/mode från Vanja tex sminkrutin till vardags, en veckas outfits osv. Och gärna mer av Niklas mmmat! Samt en samlad före/efter housetour nu när ni börjat boa in er i lägenheten.

    Och Vanja! Jag har exakt samma hårfilosofi som dig, har en lång page och gillar textur på håret och lite lagom volym/rufsigt lockigt. Du måste testa sprayen UNITE texturiza! Den är lite pricey men såå värd och ganska dryg också. Det är den enda stylingprodukten jag använder. Hatar vanliga klistriga stela hårsprayer och sånt, men denna är verkligen sjukt bra. Den får lockarna att hålla, funkar som torrschampo, ger volym och textur. Sprayar man lätt ger den bara det där two-days-after-wash-feeling och sprayar man lite hårdare ger den pangvolym. Och ingen äcklig känsla i håret dagen efter. Ville bara tipsa om den, tror att du kommer gilla den. Finns tyvärr inte överallt, men på nätet eller hos vissa frisörer.

    Kram och ta hand om er!

    myra 2017-04-06 16:15:57 http://None
    Svara
  • Efter att ha lyssnat på avsnittet har jag hittat min själsfrände i Niklas! Jag lider också av EXTREMA sömnproblem och insomnia. Samt att jag och väldigt luktkänslig. Fullkomligt avskyr när någon kommer in i rummet och skriker av parfym. Haha❤Bra avsnitt som vanligt btw❤

    Kajsa 2017-04-06 12:52:06 http://None
    Svara
    • Svar på Kajsas kommentar.

      Ha ha, vad fint att du får någon mer in your former på parfymfronten! 😉 Otroligt tråkigt att du också lider av sömnstörningar 🙁 , Niklas kämpar ju hela tiden med att hitta saker som kan påverka, och skulle han någon gång knäcka koden kommer jag såklart basunera ut det här i bloggen, med hopp om att kunna hjälpa andra med liknande problem. KRAM! <3

      Vanja Wikström Momtrepreneur 2017-04-06 16:10:36 http://vanjawikstrom.se
      Svara
  • Eller hur Linnea!

    Niklas 2017-04-06 08:32:42 http://None
    Svara
  • Hej! Super kul avsnitt som alltid ☺Jag håller med Niklas helt då det gäller dofter, vill inte alls känna andras parfymer om det inte är på nära håll ?

    Linnea 2017-04-06 05:42:47 http://None
    Svara
  • Klickade tillbaka några inlägg och läste att ni ville "piffa upp" badrummet. Vill bara tipsa om https://www.quadrostyle.com som säljer vinyl stickers, liknande de som ni satt upp på väggen! Det finns massa fina mönster och de har vissa stickers som kan fästas på golvet i badrum! Har inte beställt något därifrån då det skulle bli för dyrt att fixa mitt badrum med dessa (har plastmatta som måste täckas på både golv och väggar?) men kanske kan man passa på då de verkar ha något erbjudande nu den 8 april med 50% på allt!
    Älskar podden!! Massa kramar/ Frida?

    Frida 2017-04-05 22:55:57 http://None
    Svara
  • Heja heja Niklas! Du var jättebra! Hade gärna hört dig besvara fler frågor men kanske det kommer en Niklas gästar number 2 i en soffa nära dig i en inte så avlägsen framtid?!! ?

    Johanna 2017-04-05 21:31:48 http://None
    Svara
  • Tack snälla Josefin! Och du får en powerpuff tillbaka som inte kan ha det helt enkelt heller 😉

    Niklas 2017-04-05 17:20:20 http://None
    Svara
  • Vill bara skicka liten powerpuff till niklas (och dig!) gällande niklas sömnproblem. Har kommenterat tidigare om hur jag själv växt upp med en mamma som inte kan sova. Jag har suttit på psykakuten med henne, och vuxit upp och på nära håll sett vad och hur sömnbrist påverkar. En extra powerkärlekspuff från mig alltså! <3

    Josefin 2017-04-05 17:02:46 http://None
    Svara
  • Att avbryta någon är ju supertrist! Sorry för det! Det var ju lite av ett make-it-work-moment för mig som du hörde och då funkar jag tyvärr inte felfritt!

    Niklas 2017-04-05 16:24:22 http://None
    Svara
  • Tyckte avsnittet var jättebra! Tyckte dock att de kändes knas när Niklas avbröt dig.

    Hanna 2017-04-05 16:10:21 http://None
    Svara
  • Vilket jävla kalasavsnitt!!! Jag önskar att Niklas kommer tillbaka inom kort! Och som jag skrivit tidigare, jag önskar mig nån form av parpond med dig och niklas där ni antingen pratar om familjeliv och parrelationen eller om ni har en mer inriktad pod. Jag skulle lyssna på ALLA avsnitt ❤︎

    2017-04-05 14:41:26 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!