Nu drar jag på biopremiär!

SHITOBERTO vad man gillar att ha driftiga bruttor i bekantskapskretsen alltså! Man blir ju så rackarns inspirerad. I kväll är det nämligen dags för Stockholmspremiären av filmen Den Enda Vägen, som Claudia skrivit och producerat tillsammans med sin snubbe Manuel (som dessutom regisserat den). Den visas på Rigoletto i kväll, och jag å Jossan ska dit och premiär-a.
Otroligt coolt, tycker jag – att ha lyckats med bedriften att göra en film. Bara att ens få ihop alla miljarders trådar när det gäller ett sånt stort projekt måste vara nästan överväldigande. Jag och Niklas följde ju dokumentärserien Project Greenlight (finns på Netlfix eller om det var HBO) med spänning. I den fick man följa filmskapare som gjorde verklighet av sina projekt, och SATAN I GATAN vad invecklat och komplicerat det är med film.
SÅ mycket som ska fixas å donas under inspelningen – och sen ska det klippas, ljudläggas, redigeras… Ja, att folk ens lyckas göra filmer är ett riktigt achievement måste jag säga.
Hursomhelst, det ska bli ruskigt kul att se Claudia och Manuels ”Den Enda Vägen” i kväll! Den är baserad på verkliga händelser som utspelade sig i Malmö, och jag vet att de medvetet castat ”icke-skådisar” för att få en mer verklighetstrogen känsla.
Ha en riktigt fin kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!